Ekonomi
  • 19.1.2021 13:49

En Ucuz Trafik Sigortası Ve Kasko Kampanyaları

En ucuz trafik sigortası ve kasko kampanyaları Sigortam Net’in sunduğu avantajlı karşılaştırma sistemi üzerinden yapılan kasko ve trafik sigortası tanımlamaları kapsamında sunulmaktadır. Kasko fiyatları, 20 şirketin en avantajlı teklifleri karşılaştırılarak sunulur. Öğretmenler ve sağlık çalışanları kendileri için en uygun tutarlara sahip kasko veya trafik sigortalarını online adımlar ile edinerek, indirimden ve ek olarak hediye seçeneklerinden yararlanma şansına sahipler.

Sağlık Çalışanlarına Özel Kasko Kampanyası Nedir?

Sağlık çalışanlarına özel kasko kampanyası, sağlık çalışanlarının kasko yaptırması halinde farklı sigorta çeşitlerinden toplamda 300 TL hediye ile yararlanmalarını sağlayan fırsattır. Avantajlı teklif karşılaştırmaları sonucu kasko yaptıran sağlık çalışanları, trafik sigortası için 50 TL, Kaskoda 100 TL, sağlık sigortalarında ise; 150 TL hediye kazanırlar.

Sağlık Çalışanlarına Özel Kasko Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Sağlık çalışanlarına özel kasko kampanyasından yararlanmak için izlenen aşamalar şöyledir:

İnternet aracılığı ile sigortam.net adresine giriş yapılır.

Ulaşılan ana sayfanın alt bölümünde yer alan ‘’ Kampanyalar’’ başlığı altındaki ‘’doktorlar ve sağlık çalışanları için 300 TL indirim’’ başlığına tıklanır.

Yeni sayfa üzerinden ‘’kasko teklifi al’’ ve ‘’trafik teklifi al’’ başlıklı kutucuklardan tercih edilen üzerine tıklanır.

Görüntülenen teklifler arasından en uygun olan seçenek işaretlenip, sayfaya gelen yeni tablo üzerine ruhsat sahibi TC kimlik numarası, araç plakası ve ruhsat bilgileri, yazılıp ‘’onay’’ verilir.

Son adımda seçilen avantajlı kasko ve sigorta için online ödeme işlemi gerçekleştirilir.

Tüm bu adımların sonunda sağlık çalışanları hem avantajlı fiyat üzerinden kasko gerçekleştirir hem de 500 TL değerinde hediye kazanırlar.

Öğretmenlere Özel Trafik Sigortası Ve Kasko Kampanyaları

Öğretmenlere özel olarak sunulan trafik sigortası ve kasko kampanyası kapsamında toplamda 300 TL hediye sunulmaktadır. Avantajlı karşılaştırma üzerinden kendilerine en uygun kasko veya trafik sigortasını edinen öğretmenler ek olarak trafik sigortası kapsamında 50 TL, Kaskoda 100 TL ve sağlık sigortalarında 150 TL hediye kazanırlar.

En Ucuz Trafik Sigortasına Nasıl Ulaşılır?

En ucuz trafik sigortası teklif seçeneğine ulaşmak için birden fazla sigorta şirketinin fiyat tekliflerini aynı anda görüntüleyebilmek ve karşılaştırma kapsamında bütçeye en uygun fiyat üzerinden seçim

gerçekleştirebilmek gerekir. Sigortam Net sisteminde kasko veya trafik sigortası tekliflerini görüntülemek isteyenler aynı anda 20 sigorta şirketinin en avantajlı fiyatlarını, tek pencere üzerinden görüntüleyerek karşılaştırma imkanı bulurlar. 3 adımda ve 2 dakika içinde yapılan genel karşılaştırma ardından sistemden çıkış yapmadan, konforlu online adımlar ile sigorta tanımlanırken, ekstra hediye ve indirim seçeneklerinden yararlanılır.

Türkiye’nin en büyük 20 sigorta şirketi arasından yapılan tercihler sonucu trafik sigortası ve kasko seçenekleri edinilirken güven unsur korunur. En iyi fiyat garantisi, internet indirimleri, çalışanlara özel kampanyalar ve anlaşılır online adımlar, 7/24 destek, sigorta işlemlerinde kaliteyi ön plana alır.

 

Güncellenme Tarihi : 19.1.2021 14:47

İLGİLİ HABERLER