Spor
  • 12.2.2015 21:02

Enes Kanter'den şok karar

NBA'de Utah Jazz forması giyen Enes Kanter, şok bir karar aldı...

22 yaşındaki Enes Kanter, Dallas Mavericks'e 87-82 yenildikleri maçın son periyotunda oyuna alınmayınca sinirlendi ve kulüp yöneticilerinden takasını istedi.

Söz konusu maçta gözünden ufak bir sakatlık geçiren ve bir süre kenarda oturan Enes Kanter, koç Quin Synder ile görüşüp, iyi durumda olduğunu ve oynamak istediğini söyledi. Ancak Synder onu dinlemedi ve son periyotta oyuna sokmadı.

"ARTIK BİR DEĞİŞİKLİK İSTİYORUM"

Utah'ın bu karşılaşmadan mağlup ayrılmasının ardından Utah şehrinin yerel gazetesine konuşan Enes, "Sorun benim gözlerimde değildi. Ne olduğunu bilmiyorum ama sorun kesinlikle bende değildi. Zamanın neler göstereceğini bilmiyorum ama bir değişiklik istiyorum" dedi.

NBA draftlarında 3. sıradan seçilen Enes Kanter, oynadığı 3.5 sezonda, özellikle savunmadaki eksikleri nedeniyle sözleşmesini uzatamamıştı.

Sezon sonunda kısıtlı serbest oyuncu konumuna gelecek olan Enes'in 19 Şubat'taki takasın son gününe kadar takas olmak istediği belirtiliyor.

Enes Kanter, Utah Jazz'ın Dallas Mavericks deplasmanından 87-82 mağlup ayrıldığı karşılaşmada, 19 dakika süre aldı ve 6 sayı, 10 ribauntla oynadı. (Basketfaul)
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER