Spor
  • 8.9.2013 00:24

Enes Kanter'den "yuh" dedirten tweet

Utah Jazz'ın genç oyuncusu Enes Kanter'den şok eden tweet!

12 Dev Adam'ın, Slovenya'da devam eden Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki ağır Yunanistan yenilgisi sonrasında kadroya alınmayan Enes Kanter'in attığı tweet tepki çekti.

Genç oyuncu, A Milli Takımımımız Yunanistan maçını kaybederek resmen elendiği maç sonrasında Kanter, şok bir mesaj attı. Maçın ardından mikro blog sitesi Twitter'dan, "Hahahahhahahaa" mesajını atarak dikkat çekti.

ENES'TEN CEVAP GELDİ

Enes Kanter, gelen tepkilerin ardından attığı tweeti sildi ve yeni bir açıklama yaptı. Genç oyuncu yaptığı açıklamada "Güldüğüm kişinin Milli takım veya herhangi bir olayla ile hiçbir ilgisi yoktur Hahaha.... Dediğim kişi kardeşim @KeremKanter dir. Sâkin Haha" ifadelerini kullandı.

ENES NEDEN MİLLİ TAKIMA ALINMIYOR?

Eurobasket2013 Elemeleri F Grubu´nda İtalya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz ve Belarus´lamücadele eden 12 Dev Adam´ın, 5 Temmuz´da açıklanan kadrosunda coach Bogdan Tanjevic tarafından yer alan Enes Kanter, milli takım kampına katılmayı reddetmişti. Bu gelişme sonrasında TBF Başkanı Turgay Demirel'den Enes'in bir daha milli takıma çaprılmayacağnın açıklamıştı.

Slovenya'daki turnuva öncesi Enes Kanter'in durumu ile ilgili bir açıklama yapan Milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay, "Enes geçen yıl çok ihtiyacımız varken gelmemişti. Şimdi de biz takımda düşünmüyoruz" açıklamasında bulunumuştu.

ENES KANTER'E GENÇ ENES ÜNAL'DAN CEVAP GELDİ

Enes Kanter'in attığı bu tweet'e Bursaspor'un genç golcüsü Enes Ünal, sert bir cevap verdi ve "An gelir bazı insanlara aynı ismi taşıdığın için utanırsın" şeklinde bir mesaj paylaştı.  Genç golcü Kanter'in durumu izah eden tweet'lerinin ardından ise bir özür mesajı yayınladı...
 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER