Spor
  • 29.6.2020 12:11

Enner Valencia Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Süper Lig'de son 5 maçtır galip gelemeyen ve şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atan Galatasaray, gözünü gelecek sezona dikti. Andone ile yollarını ayıran Aslan'ın bir golcü transferi yapmasına kesin gözüyle bakılırken, Fatih Terim'in gözdesinden büyük bir müjde geldi.Galatasaray, bir yandan Süper Lig'in üst sıralarında yer almak ve Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hak edecek bir pozisyonda ligi bitirmek isterken, diğer yandan da transfer için çalışıyor.

Bu bağlamda bir forvet takviyesi yapmak istediği bilinen Galatasaray'ın, iddialara göre prensipte anlaştığı o ismi bedelsiz kadrosuna katacağı aktarıldı.

KULÜBÜNDEN RESMEN AYRILDI
Andone'nin uzun sürecek sakatlığı, Falcao'nun da sahalardan uzak kalması Fatih Terim'i gelecek sezon için düşündürürken, bu bölge için bulunan panzehirin artık tamamlandığı kaydedildi.

Sezon sonu sözleşmesi sona eren o golcü, Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı karşılaşma esnasında kulübüne veda etti..

VALENCIA ASLAN OLACAK!
Todofichajes.com adlı internet sitesinin konu ile ilgili okuyucularına aktardığı ve Fotomaç'ın derlediği haber şu şekilde;

"Enner Valencia Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.Oyuncu, İstanbul kulübünün diğer forvet adaylarının önünde yer aldı ve Radamel Falcao'ya gelecek sezon eşlik edecek.

Futbolcunun Tigres ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Bu tarihten sonra Valencia, Fatih Terim'in takımına ücretsiz dahil olacak.

2. AVRUPA MACERASI

30 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu daha önce Everton ve West Ham'da oynadı. Galatasaray ile 2. kez Avrupa'ya açılacak."

ENNER VALENCIA KİMDİR?

4 Kasım 1989'da Ekvador'un San Lorenzo şehrinde dünyaya gelen Valencia, kanat-forvet ve santrafor bölgelerinde forma giyebiliyor. 1,77 boyundaki golcü futbolcu sağ ayağını etkili bir şekilde kullanıyor.

30 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu daha önce Everton ve West Ham'da oynadı. Galatasaray ile 2. kez Avrupa'ya açılacak."

Valencia, bu sezon Tigres'te toplam çıktığı 29 karşılaşmada 2 gol 5 asist üretirken 1919 dakika sahada kaldı.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2020 12:16

İLGİLİ HABERLER