Dünya
  • 26.6.2006 00:38

ERBİL VE EŞİ DOĞUM İÇİN AMERİKA'YA SEDA İLE BİRLİKTE GİTTİ

Kamuoyunun, bir süre öncesine kadar yayında olan "Ya Şundadır Ya Bunda" programında yaptığı etik dışı hareketten ötürü yoğun tepki gösterdiği Mehmet Ali Erbil, erkek çocuk babası oluyor.


Özel bir kanalda yayınlanan "Ya Şundadır Ya Bunda" programında kamuoyunda ciddi tepkilere yol açan hareketinin ardından, kanal yetkilileri tarafından yayından kaldırılan programının moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan Mehmet Ali Erbil'in çok yakında bir oğlu olacak.
Amerika'da kontrol altında olan eşi Tuğba Erbil'in doğumu için sanatçı dostları Seda Sayan-Nihat Doğan çifti, kızı Sezin ve yapımcısıyla birlikte ABD'ye giden Erbil, TK1 İstanbul-New York seferindeki gecikmeden ötürü uzun bir süre Atatürk Havalimanı Dış Hatlar CIP Salonu'nda beklemek zorunda kaldı. Erbil, kendisi hakkında ileri sürülen "Çocuğunun çift pasaportlu olmasını istediği için eşi ABD'de doğum yapacak." iddialarına, "Eşimin doktoru Amerika'da. Bu sebeple kendisi de orada tedavi görüyor. Sözü edilen konu hakkında bilgim yok" şeklinde yanıt verdi.


Öte yandan, doğum gerçekleşinceye kadar ABD'de eşinin yanında kalacağını söyleyen Erbil'in rahatlığı dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:40

İLGİLİ HABERLER