Spor
  • 14.9.2013 21:40

Erciyesspor'da 3 puan sevinci

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Çapa:
"Takımın özgüven kazanması adına iyi bir galibiyet aldık"
- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:
"Bugün kendi oyunumuzdan uzak bir görüntü çizdik"


KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 1-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili, "Takımın özgüven kazanması adına iyi bir galibiyet aldık" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çapa, ligde 4 hafta sonunda ilk galibiyetlerine ulaşmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Galibiyeti taraftara armağan eden Çapa, "Üç haftadır galip gelemeyen bir takım vardı. İster istemez üzerimizde bir baskı oluştu. Karşımızda iki galibiyetiyle rahat olan bir ekip vardı. Ligde de büyük ihtimal rakiplerimizden birisi olacak" diye konuştu.

Maçın ilk 15 dakikasının, kendilerinin istediği gibi kontrollü geçtiğini ifade eden Çapa, "İlk devre 2-3 pozisyon yakaladık. İkinci devre ise golden sonra daha fazla pozisyon bulduk. Oynanan oyundan memnunum. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Takımın özgüven kazanması adına iyi bir galibiyet aldık. İlerleyen haftalarda daha da iyi olmak için yoğun bir şekilde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Futbolcu Erhan Güven ise iyi bir mücadele sonucunda 3 puana ulaştıklarını belirterek, "Bugün iyi konsantre olduk. Şiddetli 3 puana ihtiyacımız vardı, bunun bilincindeydik. Yeni bir takımız. İkinci yarı çok iyi mücadele ettik. İnşallah en kısa zamanda çok daha iyi bir Kayseri Erciyesspor izlettireceğiz" diye konuştu.

Maçın tek golünü atan Üstün Bilgi de çok önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise kendi oyunlarını sahaya yansıtamamaları sonucunda mağlup olduklarını savundu.

Kayseri Erciyesspor'u galibiyetten dolayı tebrik eden Hamzaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün kendi oyunumuzdan uzak bir görüntü çizdik. Galibiyeti hak eden bir oyun oynamadığımız için galibiyetten söz etmemiz mümkün değil. İlk yarıda rakiple başa baş oynadık. Onlardan daha fazla pozisyona girdik. Bunları değerlendiremedik. Oynanması gerektiği gibi oynayamadık. Yeterince rakibi zorlayamadık. Rakip kaleye çok fazla inemedik. Yaptığımız hatalardı düşüneceğiz ve önümüzdeki haftalarda bu hataları telafi edeceğiz."

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu da "Maçı kazanmak için yeterli mücadeleyi gösteremedik. Gol olana kadar ortada bir maçtı. Yeterli üretkenliği sağlayamadık. Kolay gol yemememiz gerekiyor çünkü zor gol atıyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:03

İLGİLİ HABERLER