Spor
  • 11.5.2007 10:19

ERCİYESSPOR'UN PENALTI ÖFKESİ SÜRÜYOR!..

FORTİS Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş’a yenilen Kayseri Erciyesspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçını düşünmeye başladı. Verilmeyen penaltılarla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Kulüp Başkanı Ziya Eren “Tüm Türkiye gördü. Hakemler dışında herkes penaltı, dedi. Biz konuşsak da birşey değişmeyecek. Artık lige sarıldık” derken, büyük bir üzüntü yaşayan teknik direktör Bülent Korkmaz da “Yıkılmadık, ayaktayız. Ligde kalacağız” ifadesini kullandı.

‘ÇOK İSTEDİK, OLMADI’

KUPAYI Kayseri’ye getirmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ziya Eren, “Sahada rakipten daha iyi mücadele ettik. Kupayı daha çok istediğimizi gösterdik, ama olmadı. Artık ligi düşünmek zorundayız. Sakaryaspor’u yenip ligde kalmak için savaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘BÜTÜN TÜRKİYE GÖRDÜ’

HAKEM İsmet Arzuman’ın 2 penaltılarını vermediği yönündeki yorumlara da değinen başkan Eren, şöyle devam etti: “Biz maçı çıplak gözle izledik ve penaltıları gördük. 70 milyon ekranları başında gördü. Herkesin gördüğü ve penaltı dediği 2 pozisyonu da ne yazık ki İsmet Arzuman ve yardımcıları göremedi. Yapılacak birşey yok. Kupayı Beşiktaş’tan daha çok hak ettik. Ama olmadı. Geriye dönüp, bu maçı tartışmak ya da verilmeyen penaltıları dile getirmek sonucu değiştirmeyecek. Biz uzatmalarda kaçırdığımız Türkiye Kupası’nın üzüntüsünü üzerimizden atıp, hafta sonu Sakaryaspor’la oynayacağımız maçı düşünmek zorundayız.”

‘BU TAKIM DÜŞMEYECEK’

TEKNİK direktör Bülent Korkmaz da “Finalde bütün gücümüzle mücadele ettik. Her şeyi yaptık gol atamadık. İki defa penaltı şansımız vardı ama bunlar bize verilmedi. Söylenecek bir şey yok. Çok üzüldük ama dimdik ayaktayız. Kalan üç maçımızı kazanıp bu ligde kalacağız. Erciyes ligden düşmeyi hak etmiyor” ifadesini kullandı. Bu arada pazar günü deplasmanda Sakarya ile karşılaşacak olan Erciyes, sabah İzmir’den İstanbul’a geçti. Karayoluyla Kocaeli Grand Yükseliş Otel’e geçen mavi siyahlılar Sakarya maçı hazırlıklarını burada sürdürecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:16

İLGİLİ HABERLER