Spor
  • 12.8.2009 03:06

ERDAL ACAR, YILDIRIM DEMİRÖREN İLE DÜĞÜNDE FENA KAPIŞTI!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, kongre üyesi Mehmet Mutlu’nun düğününde “Yönetime girmek istiyorum. Hizmet edecekleri engelleme” diyen eski yönetici Erdal Acar, “Burası yeri değil” cevabı alınca küplere bindi.


BEŞİKTAŞ kongre üyelerinden Mehmet Mutlu’nun, Melisa Tokgöz ile Four Seasons Oteli’ndeki düğününe Başkan Yıldırım Demirören ile eski yönetici Erdal Acar’ın kavgası damga vurdu. Mutlu başlayan gece olaylı sona erdi.

Düğüne katılan iş ve spor camiasından birçok ünlü, şaşkına döndü. Yıldırım Demirören’in yanına korumaları ile yaklaşan Erdal Acar, siyah beyazlı kulübe geçmişte hizmet ettiğini ve 2010’da yapılacak olağan kongrede yönetimde yer almak istediğini Başkana söyledi.

Acar, Demirören’e, “Beşiktaş camiasına beni Onursal Başkanımız Süleyman Seba aldı. Çilekli Tesisleri’ni kendi cebimden para vererek yaptırdım. Beşiktaş kulübüne hizmet etmek benim de hakkım. Hizmet edecekleri engellemeyin” derken, ortam da iyice gerginleşti.

Üzerine yürüdü

Bunun üzerine Demirören, “Herşeyin yeri ve sırası var. Düğünde konuşulacak konular değil bunlar. Konuştuğumuz şey Beşiktaş” diye cevap verdi.

Bunun üzerine sinirlenen Erdal Acar, Yıldırım Demirören’in üzerine yürümek isterken iki tarafın korumaları birbirine girdi. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş’ın eski Asbaşkanı Hüsnü Güreli, ortamı yatıştırmaya çalıştı. Düğün sahibi Mehmet Mutlu, Demirören ile Acar’ın tartışmasından dolayı yaşanan rahatsızlık nedeniyle davete katılanlardan özür diledi. Sahneye çıkan Kenan Doğulu’nun şarkıları, gergin gecedeki tatsız atmosferi yumuşatsa da davetliler düğünden keyifsiz ayrıldı. 

(HÜRRİYET)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER