Spor
  • 26.10.2008 00:11

ERDEMİRSPOR-DARRÜŞŞAFAKA COOPER TİRES MAÇI TATİL EDİLDİ

Müsabaka saati ve 24 saniye cihazındaki sorun nedeniyle hakem Fatih Söylemezoğlu ve Teknik Komiser Ahmet Kaya, kulüp temsilcilerinin de görüşü ve onayını aldıktan sonra maçı tatil etti. Konu Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na sunuldu.
Tatil edilen karşılaşma, federasyon tarafından belirlenecek bir tarihte kaldığı yerden oynanacak. Mücadelenin üçüncü periyodunun sona ermesine 3.04 dakika kala ev sahibi Erdemir'in 43-40 üstünlüğü bulunuyordu.
Darüşşafaka Cooper Tires Başantrenörü Ekrem Memnun, maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, müsabaka saati ve 24 saniye cihazındaki arıza nedeniyle maçın tatil edilmesine üzüldüklerini söyledi. Memnun, "Bu takımın geleceğinin çok parlak olacağını düşünüyorum. Her geçen gün zaman bizim lehimize işliyor. Oyuncular günden güne ilerleme gösteriyor. Buraya da kazanmaya gelmiştik. Ama teknik bir aksaklıktan dolayı maçı oynayamadık. Kazanabilecek durumdaydık, ama üzgünüz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
Takımın yolunun açık olduğuna inanıyorum" diye konuştu.
Erdemirspor Antrenörü Gökhan Taştimur ise, maçın aynı kadrolar ile kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, "Bugün yeni bir oyuncu daha kattık aramıza, takıma gireli 4-5 gün oldu. O'nun ilk maçıydı. Bu nedenle biraz gerginlik vardı. 24 saniye cihazı, hızlı akıyordu. Ben bunu söyledim, ama maalesef kabul etmediler. Daha sonra arıza nedeniyle maç tatil edildi" dedi. Taştimur, Mithat'ın sakatlığı nedeniyle acı çekerek maçı sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:59

İLGİLİ HABERLER