Gündem
  • 10.5.2004 00:22

ERDOĞAN : ANNEMİ GÖRMEK İÇİN HAFTA SONLARINI İPLE ÇEKİYORUM

ERHAN YILMAZ
İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Fethi Paşa Korusu çıkışında Anneler Günü'yle ilgili mesajını dile getirdi. Annesini çok sevdiğini belirten Erdoğan, sesini duymadığı zaman farklı bir ruh haline girdiğini söyledi.


Erdoğan, Fethi Paşa Korusu çıkışında, gazetecilere Anneler Günü'yle ilgili mesajını dile getirdi. Annelerin yılda bir gün hatırlanmasını bir eksiklik olarak gördüğünü ifade eden Erdoğan, Anneler Günü'nün uluslararası bir niteliği olduğu için anlamlı olduğunu ifade etti.


Annesini görebilmek için hafta sonlarını iple çektiğini söyleyen Başbakan, "En kısa zamanda İstanbul'a ulaşarak onu görmeyi düşlüyorum. Onun için bütün annelere sevgim, saygım çok ama çok fazla. Çünkü onlar bizim için çok çile çektiler, çekiyorlar ve onların bizler için çektiği çilenin verdikleri emeğin bedeli yoktur. Dolayısıyla annelere tüm evlatların çok büyük saygısının, çok büyük borcunun olduğuna inanıyorum" dedi.


Erdoğan, sokaklara terkedilmiş annelerin olmadığı bir dünya için hep beraber çalışma çağrısı da yaptı. Başbakan, basın mensuplarının "Bugünkü yoğunluk içerisinde annenizi görebildiniz mi?" şeklindeki sorusuna da "Sabahleyin beraberdik" cevabını verdi.
Erdoğan ayrıca, Marmaray'ın açılışına katılmak için İstanbul'da bulunan Atina'nın bayan Belediye Başkanı Dora Bekoyannis'e Anneler Günü nedeniyle gül verdi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER