Erdoğan Bayraktar: İnsan hakları havariliği yapanlara veyl olsun

••1 dk okuma
Erdoğan Bayraktar: İnsan hakları havariliği yapanlara veyl olsun

Hızlı Özet

“Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türk bayrağının altında yaşayan 83 milyon kişinin kardeş olduğunun altını çizdi.”






Eski bakanlardan Erdoğan Bayraktar, Türkiye'yi bölme planları yapanlar için demokrasi ve insan hakları savunuculuğu yapanlara karşı duruşunu belli etti.



Türk siyasetinin önemli isimlerinden Erdoğan Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duruşunu bir kez daha ortaya koydu.



Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türk bayrağının altında yaşayan 83 milyon kişinin kardeş olduğunun altını çizdi.



Bayraktar; vatanı bölmek isteyenlere karşı insan hakları havariliğine soyunanlara  'yazıklar olsun' anlamına gelen 'veyl olsun' ifadesini kullandı.



Twitter hesabından açıklama yapan Erdoğan Bayraktar, "Bayrağımızın altında yaşayan 83 milyon kardeştir, kardeş olmak zorundadır. Ancak; niyeti ve nihai hedefi bu vatanı bölmek veya ülkemizden yonga koparmak isteyenlere karşı, demokrasi ve insan hakları havariliği yapanlara veyl olsun." ifadelerini kullandı.



MESAJ BÜLENT ARINÇ'A



Erdoğan Bayraktar'ın bu sözleri, Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını isteyen Bülent Arınç'a yönelik olduğu algılandı.



Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Habertürk canlı yayınına katılan Bülent Arınç, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ın tahliye edilmesini istemişti.



Arınç, Selahattin Demirtaş'ın yazdığı hikaye kitabını okuyup çok etkilendiğini de söylemişti.




Bu haber 398 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Skandal.. Netanyahu BM kürsüsünden tüm dünyayı çağrı cihazıyla tehdit etti
Gündem

Skandal.. Netanyahu BM kürsüsünden tüm dünyayı çağrı cihazıyla tehdit etti

Netanyahu'nun kürsüye çıkmasının ardından çok sayıda ülke heyeti, İsrail'in Gazze'deki soykırımı ve ateşkese rağmen saldırılarını sürdürmesine, işgal altındaki Batı Şeria'daki toprak gasplarına, Suriye ve Lübnan'a yönelik saldırılara tepki göstermek amacıyla Genel Kurul salonunu terk etti.

Habervitrini10841 Görüntüleme
TAYFUN BLOK-3'ten Gövde Gösterisi! Mach 5 Hızı Aşan milli hipersonik TAYFUN BLOK-4 Geliyor
Gündem

TAYFUN BLOK-3'ten Gövde Gösterisi! Mach 5 Hızı Aşan milli hipersonik TAYFUN BLOK-4 Geliyor

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından muhtelif miktarfa TAYFUN Blok-2 Füzesi'nin muayene ve kabul faaliyetinin tamamlandığını duyurdu.

Habervitrini13981 Görüntüleme
İşte Netanyahu'nun konuşması sırasında salone terk eden ve etmeyen ülkeler
Gündem

İşte Netanyahu'nun konuşması sırasında salone terk eden ve etmeyen ülkeler

Netanyahu kürsüye çıktığı anda onlarca ülkenin temsilcisi toplu halde yerlerinden kalkarak salonu boşaltmış ve kapılarda yoğunluk oluşturmuştur. Salondan ayrılan başlıca grup ve ülkeler şunlardır:

Habervitrini12537 Görüntüleme
Netanyahu protesto için salondan ayrılan ülkelere küfretti
Gündem

Netanyahu protesto için salondan ayrılan ülkelere küfretti

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun konuşması protestolarla başladı. Netanyahu kürsüye çıktığı sırada çok sayıda ülkenin heyeti salonu terk ederken, salonda yuhalama sesleri yükseldi. Protestolara tepki gösteren Netanyahu, “Henüz ayrılmamış başka ahlaki korkaklar varsa salonu terk etsin” dedi.

Habervitrini12612 Görüntüleme