Gündem
  • 29.4.2019 08:00

Erdoğan : Bizden ayrılan safralardan kurtulduğumuz için çok memnunuz

"Bu tür safralardan kurtulduğumuz için rahat olalım!"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışında konuştu.

Türkiye'de vesayetin, darbe teşebbüslerinin hedefi olan AK Parti'yi suçlamak hezeyanın ta kendisidir. Biz bu Gezicileri iyi tanırız. Taksim'de Dünya Kadınlar Günü'nde düdükleri çalanları iyi tanırız. Bizim mücadelemiz CHP'yi oy verenleri bu çarpık zihniyetten kurtarmaktır.

AK Parti 82 milyon vatandaşımızın her birinin umut kapısıdır. Hangi partiye oy verirse versin, tüm vatandaşlarımızın sorunları için çözüm beklediği yer AK Parti'dir. Bunu beraber halledeceğiz.

ERDOĞAN'DAN TÜM İLLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Önümüzde 4 yılı aşkın, belediyeler olarak da 5 yıllık biz zamanımız var. Seçimlerden dolayı milletimiz ve siyaset yoruldu. Bu uzun dönemi icraata odaklanmış olarak yürütmeliyiz. Ramazan'dan sonra başarı sırasına göre tüm illerimizi dolaşma azmindeyim dolaşacağım. Bu teşekkür ziyaretidir.. Bizi başkalarını konuşmayacağız. Milletimiz bizden bunu bekliyor. Her seçimde oyların azaldığı çoğaldığı yerler olabilir. Toplamda milletimizin bize ne dediğidir. Bazıları kendisi aday yapılmadığı için istifa edip bağımsız ya da başka partiden aday olmuştur. Seçimi de kazanmış olabilir. Bizi üzmesin. Şimdi onlar kendi dertlerine baksınlar. Bu tür safralardan kurtulduğumuz için rahat olalım. Uzun ince yolda hizmet etmeye devam edeceğiz.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2019 09:15

İLGİLİ HABERLER