Gündem
  • 13.11.2019 22:36

Erdoğan’dan o bakana talimat verdi iddiası: 'Yeni parti'yi kur

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti içinden yetkili bir isme parti kurma talimatı verdiğini öne sürdü.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, yeni parti kurma heveslileri eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'a önlem almak amacıyla yakın bir ismine 'yeni parti kur' talimatı verdiğini iddia etti.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, "AK Parti’den Biri MHP’nin Başına Geçer mi?.." başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte o dikkat çeken ifadeler:

Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kurulacak muhalefet partilerini bozma planlarına gelelim. Saray ve AK Parti kulislerinde, insanı hayrete düşürecek iddialar konuşuluyor. En yeni, sadece gazeteniz KORKUSUZ’da okuyabileceğiniz, Erdoğan’a çok yakın bir kaynaktan dinlediğim iddiayı ileteyim;

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın kuracakları partilere karşı, Erdoğan “öyle göründüğü gibi sessiz sedasız bir kenarda oturup gelişmeleri izlemiyor” muş… Birincisi; Erdoğan kabine içinde çok güvendiği bir isme yeni parti kurması için hazırlık yaptırmış. “Sayın Bakan”, “her şey hazır vaziyette” Erdoğan’dan gelecek “harekete geç” talimatını bekliyormuş.

Güncellenme Tarihi : 13.11.2019 19:42

İLGİLİ HABERLER