Gündem
  • 13.1.2022 10:55

Erdoğan : Demirtaş hesabı İmralı'dakine verecek

Erdoğan'dan 'Demirtaş-Öcalan' çıkışı: Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek

Erdoğan'ın Demirtaş ve Öcalan'ı kastederek 'Şu an Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki şu an her yer toz pembe. Onların da kendi içlerinde hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı yapacaklar.' sözleri dikkat çekti.

"Akçakale sınırımızda bölücü terör örgütünün döşediği patlayıcı sebebiyle şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı, kalmayacak. Nerede aklınıza terör bölgesi geliyorsa orada bizler Mehmetçiğimizle varız, var olmaya devam edeceğiz.

HDP'Lİ VEKİLİN TERÖRİSTLE FOTOĞRAFI

Daha grup başkanvekilin diyanetle ilgili skandal ifadelerinin üzerinden bir hafta geçmeden önceki gün alçaklık bayrağını Bay Kemal'in bir başka yardımcısı devraldı. FETÖ ile haşa Allah lafını yan yana kullanarak en kadar sefil bir zihniyete sahip olduğunu bir kez daha gösterdiler. Bırakın artık dinimizi istismar etmeyin. Dürüst olun. Artık bu yaptıklarınıız tutmuyor. Ortaklarınızdan bir tanesi soyadı neyse...

'BU TERÖRİSTLERDEN OLUŞAN PARLAMENTO...'

Malum terör örgütünden birisi ile resimler yayınlanıyor.  PKK'nın uzantısı olarak bu kadın parlamentoda. Biz tabii Karma Komisyona süratle bunu gönderdik. Gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz. PKK terör örgütünün uzantılarını görmek istemiyoruz.  Bay Kemal sen neden susyorsun? İP neden susuyorsun, HDP sen niye susuyorsun? Ağızlarından bir şey çıktı mı? Çıkmadı. Diğerleri de yanalı bohça, onlarda da bir şey yok. Bu teröristlerden oluşan parlamento demokratik bir parlemento olamaz.

PKK'nın güdümündeki parti ne söyleyeceğini belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor.

Erdoğan'ın 'Şu an Edirne’deki (Demirtaş) en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki şu an her yer toz pembe. Onların da kendi içlerinde hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı yapacaklar.' sözleri de dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 13.1.2022 11:06

İLGİLİ HABERLER