Gündem
  • 21.6.2022 11:50

Erdoğan : Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy oranıyla yeniden seçilecek

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Gittiğimiz her yerde gördüğümüz gerçek şudur; 2023'te Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Millet İttifakı'nın şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun, Cumhurbaşkanımız Erdoğan yüzde 50'yi fersah fersah aşan bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur, 2023 yılında Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy oranıyla yeniden seçilecektir." ifadelerini kullandı.

Diyor ya merhum Cemil Meriç, “güneş ülkeleri aydınlatır, sözler de milleti.”

Sözümüzle, sevdamızla, samimiyetimizle, sadeliğimizle, sabrımızla, sadakatimizle, sağduyumuzla ülkemin her yerine mücadelemizi yaygınlaştırarak 2023’de doğacak zafer şafağı istikametinde yürüyoruz.

Hz.Mevlana’nın dediği gibi;

Günahlara kefarettir gönüldeki keder,

Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,

Biraz sabreyle bak, neler göreceksin neler,

Mevlam ihmal değil imtihan eder.

Hep söyledik, gene söylüyoruz, bizim niyetimiz halis, nişanemiz halka ve Hakk’a hizmettir. Dönen dönsün, biz dönmeyiz yolumuzdan, duran dursun, biz durmayız engellerden, yılan yılsın biz yılmayız badirelerden. Bıkmadan, usanmadan, gevşemeden ülkülerimizi anlatacağız. Cumhur İttifakı’nın gelecekteki Türkiye tasavvurunu paylaşacağız.

Oynanan oyunların iç yüzünü, yazılan kabus senaryolarının içeriğini ve yönünü milletimizin her güzel insanına tek tek, öz ve özet halinde aktarıp aydınlatma görevimizi yerine getireceğiz. Aydınlanma, gerçekte olduğumuz şeye uyanmak ve sonra öyle olmak demektir. Aydınlanma, aklımızı kullanmaya cesaret edebilmektir. Aydınlanma, gerçekleri maskelemeye çalışarak zillete düşenlerin kararmış yüzlerine hakikatin ışığını tutabilmektir. Danışarak dağları aşacağız, danışmadığından düz yolda şaşıranları kendi acıklı hallerine terk edip bırakacağız. Her yerde okkanın dört yüz dirhem olduğunu eninde sonunda göstereceğiz.

CUMHUR İTTİFAKI SANDIKTAN AÇIK ARA FARKLA ÇIKACAKTIR

“Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı siyasi çalışma programımızla gönüllere misafir oluyoruz, gönüller kazanıyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye’nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. Milliyetçi Hareket Partisi vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor, huzurlu ve mutlu bir Türkiye’ye erişme azmini ilmek ilmek dokuyor.

Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur:

2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara farkla sandıktan başarıyla çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muazzam bir irade gücüyle, yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oy çokluğuyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir. Zillet ittifakının nasıl bir adayı vardır ki, yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediliyor. Son düzlüğe girilirken, bu korkakça yaklaşımın ardında; acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme mi söz konusudur, yoksa 6+1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan derin bir çatlak mı etkilidir? Çıkarsınlar adaylarını, görsünler hanyayı Konya’yı.

 

Güncellenme Tarihi : 21.6.2022 12:12

İLGİLİ HABERLER