Gündem
  • 3.4.2017 15:45

Erdoğan haddini bilmez CHP'li vekile ağır konuştu

Rize'de konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt'un bir televizyon programında referandum hakkında söylediklerine tepki verdi.

'SANA ADIM ATTIRMAZLAR' HADDİNİ BİL SEN KİMSİN YA!

Ana muhalefetin bir vekili çıkmış, 'Evet' diyenleri İzmir'de denize dökmekten bahsediyor. Ya bu ne terbiyesizliktir, haddini bil ya, sen kimsin ya? Sen kimi nereden denize döküyorsun ya? Sana adım attırmazlar, adım.Sen ne biçim genel başkansın ya? Sen bu milletvekiline şu lafları ettikten sonra kalkıp da ağzının payını nasıl vermezsin. Kalkıp bir de şunu söylüyor, 16 Nisan'da evet çıkarsa denize dökeceklermiş. 16 Nisan'da benim milletim bunlara gereken cevabı verecek.

 

Ana muhalefetin bir vekili çıkmış evet diyenleri İzmir’de denize dökmekten bahsediyor. Ya bu ne terbiyesizliktir. Haddini bil ya. Sen kimsin ya. Sen kimi nereden denize döküyorsun ya. Sana adım attırmazlar adım. Sen bu milleti ne zannediyorsun ya. Bu ne terbiyesizlik. Sen ne biçim genel başkansın ya. Sen bu milletvekiline şu lafları ettikten sonra kalkıp da ağzının payını nasıl vermezsin. Kalkıp bir de şunu söylüyor 16 Nisan’da evet çıkarsa denize dökeceklermiş. 16 Nisan’da benim milletim bunlara gereken cevabı verecek. Bir başkası, güya tecrübeli siyasetçi peygamberlere hakaret ediyor. Ey Baykal, yazıklar olsun sana.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ: AÇIKLA

Genel başkanları da kontrollü darbeymiş, elinde dosyalar varmış. Açıkla, 16 Nisan’dan sonra sana faydası olmaz. İşi gücü yalan, senin de mumun yatsıya kadar yanacak.

Güncellenme Tarihi : 3.4.2017 15:46

İLGİLİ HABERLER