Gündem
  • 24.4.2024 23:00

Erdoğan İftiralarına sinirlendiği iki genel başkanı çaya davet etmedi

23 Nisan Resepsiyonu çıkışı Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti grup başkanlarını çaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel davette görüştü.  

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte resepsiyon salonunun yanında bulunan odaya geçen Erdoğan, burada CHP lideri Özel ile sohbet etti. 

TBMM Başkanvekili Celal Adan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksal'ın da bulunduğu odadan yaklaşık 15 dakika sonra Özgür Özel ayrılırken, CHP lideri gazetecilerin "görüşme tarihi belli mi" sorusu üzerine, "Hasan Bey'le bizim Özel Kalem görüşecekler, gelecek hafta içinde uygun bir tarih belirlenecek. Salı günü zaten Meclis Başkanımızla sözleşmiştik, görüşecektik. Sayın Cumhurbaşkanıyla da iki özel kalemin varacağı bir mutabakata göre görüşeceğiz. Bugün bayramlaşmak üzere kendisi 'İçeride bir çay içelim' dedi. Çayımızı içtik, bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz" dedi.

Erdoğan'a İsrail'e jet yakıtı satıyor iftirasını atan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Erdoğan Erbakan Hoca'yı hapse attırmak için çabaladı iftirası atan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolla oğlu çağrılmadı.
AK parti'ye ihanet eden Babacan ve Davutoğlu da çağrılmadı.
Devlete ve Millete ihanet eden DEM yöneticileri de salonda yoktu.

Yeniden Refah’tan ‘çaya davet edilmeme’ye fotoğraflı yanıt: ‘Tarih tekerrürden ibarettir…’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'de parti liderleriyle çay içip Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı davet etmemesi gündem oldu. Yeniden Refah Partisi'nden bu duruma tepki amacıyla yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla yanıt geldi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda, siyasi parti liderleriyle çay içip sohbet etti. Çay buluşmasına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın davet edilmemesi dikkat çekti.

Erbakan’sız çay partisi ilk tepki Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner’den geldi. Güner; Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Bülent Ecevit’in üçlü olarak konuşup Necmettin Erbakan’ın kenarda durduğu bir fotoğrafı paylaşarak, “Tarih tekerrürden ibarettir” notunu düştü.

ERBAKAN DAVET EDİLMEDİ
Görüşmeye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise davet edilmedi. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Güner, “Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli… Yeniden başlıyoruz” notuyla birlikte, Refah Partisi’nin kurucusu eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın bir fotoğrafını paylaştı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.4.2024 22:35

İLGİLİ HABERLER