Gündem
  • 30.1.2022 18:33

Erdoğan : İktidarın yolunu sandıkta arayın, yabancı edvletlerin kapısına gitmeyin

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu. Başkan Erdoğan önceki saatlerde kentte toplu açılış törenine de katılmıştı. "Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, ülkemizi güçlendirerek, geçmişimizin emanetine sahip çıkıyoruz" diyen Başkan Erdoğan, muhalefete de seslenerek "İktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını, demokrasimiz adına çok tehlikeli görüyoruz." ifadelerini kullandı. İşte son dakika açıklamaları...

Son dakika haberleri... Önceki saatlerde kentte toplu açılış törenine katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ardından Trabzon'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında katılarak burada bir konuşma gerçekleştirdi.

"GEÇMİŞİN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan "Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, ülkemizi güçlendirerek, geçmişimizin emanetine sahip çıkıyoruz" dedi.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Dün Giresun'daydık. İnşasını tamamladığımız afet konutlarını, iş yerlerini Giresunlu kardeşlerimizin istifadesine sunduk. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmayı başardık.

"KUTLU YOLCULUKTA 20 YILDIR YÜRÜYORUZ"

İnsanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tuttuk. Çıktığımız kutlu yolculukta 20 yıldır kararlılıkla yürüyoruz. Türkiye'yi dev yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.

Küresel ölçekli yaşanan çok ciddi sıkıntılara rağmen Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle tanıştırıyoruz . Çıktığımız kutlu yolculukta tam 20 yıldır kararlılıkla yürütüyoruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2022 18:36

İLGİLİ HABERLER