Gündem
  • 14.4.2019 21:56

Erdoğan Karamolaloğlu'na patladı!.. Omuz omuza olmamız gerekirken

Erdoğan: Omuz omuza olmamız gerekenler başka mecralara yöneliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yaptığı konuşmada "Omuz omuza olmamız gerekirken başka mecralara yönelenler olmuştur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yaptığı konuşmada "Omuz omuza olmamız gerekirken başka mecralara yönelenler olmuştur. Bu kesim Çamlıca Camisi'ne bile 'gereksiz' demiştir" dedi.

Günlük siyasette farklı düşünmenin ve seçimlerde farklı saflarda yer almanın bir yere kadar anlaşılır olduğunu dile getiren Erdoğan, "Ancak Büyük Çamlıca Camisi başta olmak üzere doğrudan medeniyet davamızın sembolleriyle ilgili konularda ortaya konulan yanlış tavırların hiçbir zaman izahı olmaz." diye konuştu.

Erdoğan: Bu dava adamı olmak değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, yerel seçimlerin ardından partisi içinde yer alan bazı kişilerin 'en ufak bir savrulmada merkezi bıraktıklarını' belirterek tepkisini şöyle dile getirdi: "Dava adamı önce davasının ne olduğunu bilecek. Öğrendiklerinden hareketle kendi nefsinden başlayarak ailesine, arkadaş çevresine, şehrine, ülkesine ve nihayet tüm aleme uzanan bir silsile içinde nerede durduğunun da farkında olacak. Bunun yanında davasını hayatında da yaşayacak. En ufak bir savrulmada merkezi bırakıp başka yerlere kaçmayacak. Şu anda bakıyoruz bazı yerlerde işte seçimlerde de filan falan... Allah selamet versin. Hemen anında sendika değiştirmeler, şunlar bunlar. Herkes bir yere savrulmaya başladı. Bu dava adamı olmak değil."

Güncellenme Tarihi : 14.4.2019 22:21

İLGİLİ HABERLER