Gündem
  • 8.3.2021 16:14

Erdoğan : Kılıçdaroğlu sen bunu nasıl söylersin ne utanmazsın

Erdoğan konuşmasında Samsun'da cadde ortasında dövülen kadının Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntüleriyle ilgili konuştu. Vahşete tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadına şiddete karşı atacakları yeni adımı ''Şimdi Meclis'te yeni bir komisyon oluşturuyoruz. Kadınların şiddete maruz bırakılmasına müsaade edemeyiz'' diyerek anlattı.

KILIÇDAROĞLU'NA: DEVLETİN AŞILARI PARA İLE SATTIĞINI SÖYLÜYORSUN... BU NE UTANMAZLIKTIR

Şu anda ana muhalefetin teşkilatlarında şiddet, tecavüz, taciz var mı? Ne ararsan bulunur. Tacizi ve tecavüzü yapan kendi mahallelerinden biriyse afedersiniz yollu diyerek kadını yaftalamaktan çekinmez. Kadın cinayetlerinde bile kadının ya da failin kimliğine göre pozisyon alırlar. Biz herkes için hak ve özgürlük diyoruz onlar sadece kendi hayat tarzlarının özgürlüğünü istiyor. Biz yeni anayasa yapalım diyoruz onlar darbe anayasasından bahsediyor. Ey ana muhalefet partisinin başındaki adamcağız sen ne zamandan beri devletin aşıları para ile sattığını söylüyorsun. Bu ne utanmazlıktır ya. Dünya aşı arıyor, bulamıyor. Biz aldığımız aşıları süratle belli kategorilerde vatandaşlarımıza ulaştırmak istiyoruz. Önce 'Ben vatandaş Kemal'im, sıram ne zaman gelirse aşımı yaptıracağım' dedi. Niye gittin yaptırdın o zaman. Bugün yeni bir şey söylemiş. Biz hiç bir eve kahveye çaya gitmezmişiz. Ya sen bizden alıştın. Ankara'nın en büyük spor salonunda Kadın Kolları Kongresi yapıyoruz, dikkat et. Tablo ortada. Demokrasi ve ekonomide reformla ilerleyelim diyoruz, onların gönlünde tek pati özlemi var. Geç o işleri geç.

Onların yerel yönetimlerinin olduğu yerde çöp, çamur, çukur var. Bunların derdi halkıyla, şehriyle, emanetle dertlenmek değil. Cumhur İttifakı olarak ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Her seçim önemlidir. Ama geldiğimiz noktada 2023 seçimleri Türkiye için tam bir kader seçimine dönüşmüştür.

YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRİYORUZ

Yeni bir anlayış getiriyoruz. 50+25 asıl ve yedek. 75 kişilik kadroda artık çalışmayan yok. 75 kişinin çalışacağı bir kadro. Yapacağımız görev taksimatını da buna göre yapacağız. 75 kişilik kadroyla MYK'mız birlikte yapılacak Gençlik Kollarımızın kongresi de yaklaşıyor, bu çalışmayla üçlü ayak Türkiye'mizi ayağa kaldıracağız. Yanımızda vekillerimiz, belediye başkanlarımız, Meclis üyelerimiz var. Listeye parlamentodan üye koymamaya dikkat ettik. Parlamento parlamentoya yoğunlaşsın istedik. Sembolik bir kaç arkadaşımızı aldık. Bu defa böyle çalışacağız.

 

Güncellenme Tarihi : 8.3.2021 16:37

İLGİLİ HABERLER