Gündem
  • 14.4.2017 01:17

Erdoğan: 'Kılıçdaroğlu'nun korumaları darbecilerle görüştü'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TGRT Haber canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun korumalarının 15 Temmuz gecesi darbecilerle görüşme yaptığını açıkladı.

iha.com.tr »

Politika »

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kılıçdaroğlu'nun korumaları darbecilerle görüşme yaptı'

13 Nisan 2017 20:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kılıçdaroğlu'nun korumaları darbecilerle görüşme yaptı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TGRT Haber canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun korumalarının 15 Temmuz gecesi darbecilerle görüşme yaptığını açıkladı.

REKLAM

ads by AdMatic

Paylaş

Tweetle

Paylaş

Gönder

Yorum Yap

 

"KILIÇDAROĞLU'NUN KORUMALARI DARBECİLERLE GÖRÜŞME YAPTI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşin kolayına gidiyor onlar. Yine bir televizyon kanalındaydı, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece kendisine arkadaşlar soruyor; O gece darbe girişiminde siz neredeydiniz? Diye. Dedi ki; Sayın Cumhurbaşkanı beni haberdar etse kendisini beklerdim. Çünkü daha önce bazı televizyon, radyo programlarında darbe olacak olursa tankların önüne ben çıkarım diyen kişi. O akşam ben 03:30'da Yeşilköy'e iniyorum. Bu arada on binlerce İstanbullu bizi karşıladı, açıklamalar yaptık bu arada da vekaleten 1. Ordu Komutanımızı Genelkurmay Başkanlığı'na atadık. Valilerimizle orada konuştuk daha sonra Enerji Bakanlarımızla görüşmeler yaptık.

Arkadaşlar dedi ki; Buradan 11:15, 11:30 civarı VİP'den Kılıçdaroğlu ayrıldı. Bir ışıldaklı araçla, tabi o akşam bunu bilmiyorduk biz. Şİmdi baktık ki malum A Haber - ATV aynı şekilde Sabah grubu daha farklı görüntüleri yakalamışlar. Oradan yakaladıkları görüntülerle orada yanındaki korumaları darbe yapanlarla görüşme yapıyor. Bu çok manidar, sen o arada 12 dakika bir görüşme yapıyorsun. Bir açıklama da yapmış değil henüz, nedir? Kimle görüştün, neyi görüştün? Bunları toplum bilsin ama her hangi bir açıklama yok. Işıldaklı arabaya atlıyor ve gidiyor. Helikopterler geldi geçti, uçaklar geldi geçti biz ertesi gün öğlene kadar oradaydık. Darbe tamamen geri tepti ve duruma hakim olduk ondan sonra da süreci işlettik. Şimdi bir gerçek var, dürüst ol. Yalan konuşma, şimdi bu milli bir mesela ama buna rağmen hatırlayın ben 7 Ağustos'taki Yenikapı buluşmasına kendisini davet ettim ve icabet etmedi sonra öyle zannediyorum ki çok baskı yedi ve bu baskılar neticesinde Cuma günü geleceğine dair haber geldi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.4.2017 21:22

İLGİLİ HABERLER