Gündem
  • 9.11.2017 05:19

Erdoğan kızdı, hükümeti uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cam filmi düzenlemesi hakkında "yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim" dediği öğrenildi. Erdoğan'ın ayrıca, “dersane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına izin yok” dediği belirtildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CAM FİLMİ YASAĞI YANLIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Otomobillerdeki cam filmi yasağıyla ilgili olarak konuşan Erdoğan, "Yasak yanlış, mağduriyet olmamalı, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim" dedi.

ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ

AK Partili vekillerin kendisine FETÖ yüzünden mağdur olan vatandaşlarının şikayetlerini iletmesi üzerine "Bu şikayetlerin bir kısmını incelediğimizde altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz" diye konuştu.

İSTİFA EDEN BELEDİYE BAŞKANLARI

Erdoğan, istifa eden belediye başkanlarının dışlanmaması gerektiğini de ifade etti.

YENİ EĞİTİM SİSTEMİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin vekillerine yeni sistemin iyi anlatılması gerektiğini söylerken 'Dershane ve etüt merkezlerinin canlanmasına izin yok' dedi.

Güncellenme Tarihi : 10.11.2017 10:46

İLGİLİ HABERLER