Gündem
  • 29.6.2007 01:42

ERDOĞAN KONUŞTU, PARTİLİLER BAYILDI!..

NURHAN İÇMEZ
TOKAT  - Tokat'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 40 derecelik sıcaklık altında vatandaşa seslendi. Mitingde 30'a yakın vatandaş ise baygınlık geçirdi.


Başbakan Erdoğan'ı dinlemek için miting alanını saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, sıcak hava nedeniyle zor anlar yaşadı.

 Başbakan Erdoğan'ın Yozgat mitingi nedeniyle Tokat'a gelmesi yaklaşık 1.5 saat uzayınca, sıcak havada beklemek zorunda kalan vatandaşların bazıları baygınlık geçirdi. 4 ekip ile sağlık personeli, baygınlık geçirenlere müdahale etti. Yoğun kalabalık arasında fenalık geçiren bir bayan, polisler tarafından emniyet barikatından geçirilerek sağlık ekiplerinin olduğu bölgeye götürüldü. Sıcak hava nedeniyle serinlemeye çalışan bazı vatandaşlar ise ilginç görüntüler oluşturdu.


Öte yandan vatandaşlar, Başbakan Erdoğan'a kente gelişi ve dönüşü sırasında yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Erdoğan'a yaklaşmak isteyen yaşlı bir adam, koruma engelini aşamayınca otobüsün önünde yere oturdu. Yaşlı adam, polis ve başbakanlık korumaları tarafından kaldırılarak kenara alındı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER