Gündem
  • 20.4.2018 15:42

Erdoğan: Manifestomuzu İstanbul Kongresinde açıklayacağız

Eyüp Sultan'da gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim çalışmalarına ilişkin, "Sayın Başbakan ile beraber İstanbul, İzmir hariç bütün vilayetleri dolaştık. Şimdi manifestomuzu açıklayacağız" ifadelerini kullanarak manifesto için İstanbul Kongresini işaret etti.

Eyüp Sultan'da gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, "Sayın Başbakan ile beraber İstanbul, İzmir hariç bütün vilayetleri dolaştık. Şimdi manifestomuzu açıklayacağız" ifadelerini kullanarak manifesto için İstanbul Kongresini işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şunları kaydetti:

"Biz sahalardan zaten çıkmadık, sahadaydık. İstanbul ve İzmir hariç 79 vilayeti gezdik. Kampanya başladı, şimdi manifestomuzu açıklayacağız. Manifestomuzu büyük ihtimalle İstanbul kongremize yetiştirmeye çalışacağız.

CUMA GÜNÜ YOL HARİTAMIZI PAYLAŞACAĞIZ

Milletvekillerinin tamamı ile Ankara'da bir toplantı yaptık. YSK'nın takvimi açıklaması ile biz şu anda hazırladığımız takvimi masaya yatırıp kendi haritamızı uygulamaya koyacağız. Biz temayül yoklamasını şu anda yine yapmayı düşünüyoruz. Cuma günü Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yol haritamızı paylaşacağız.

CUMHUR İTTİFAKI KARARLILIKLA YÜRÜTÜLECEK

Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşme sonrası adımımızı attık. Daha önce 3 bizden 3 MHP'den arkadaşın hazırlık dönemi oldu. Bu başarılı çalışmalar parlamentoya da yansımaya başladı. Dayanışmamız aynı kararlılıkla devam edecek.Cumhur ittifakını kararlılıkla yürüteceğiz."

Güncellenme Tarihi : 20.4.2018 15:42

İLGİLİ HABERLER