Yaşam
  • 8.6.2019 00:33

Erdoğan Mesut Özil'den 4 çocuk istedi

Başkan Erdoğan'dan Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftine tavsiyeler...

Turkey's President Recep Tayyip Erdogan speaks to Turkish-German soccer player Mesut Ozil and his wife Amine Gulse during a wedding ceremony over the Bosporus in Istanbul

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin nikahında şahitlik yaptı. Başkan Erdoğan, imzaların atılmasının ardından ünlü çifte tavsiyelerde bulundu.

Turkish president Recep Tayyip Erdogan (centre, right with his wife Emine Erdogan) was best man at Mesut Ozil's wedding

"BENİM HEP EVLİ ÇİFTLERE BİR TAVSİYEM VAR"

Nikahın kıyılmasının ardından konuşan Erdoğan, "Kendilerine iki dünya saadeti diliyorum. Evlilik çok uzun bir yolculuk, iyi günler var, kötü günler var. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Olumsuzluklar da sabırla karşılandıkça mutluluğa dönüşür. Bu bakımdan bu iki nitelikli gencimiz inanıyorum ki, bu süreci en iyi şekilde değerlendirecekler ve mutlu bir hayat sürecekler. Benim hep evli çiftlere bir tavsiyem var, bunu da artık herkes biliyor. Özellikler 1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Ben tabi kendileriyle bunları gerçi konuştum ama bir daha söylemekte fayda var. Çünkü nitelikli insanlara ihtiyacımız var. milletler ailelerden oluşur. Yıllarca maalesef bu ülkede doğum kontrolü dediler ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. İnşallah bu vasıflı nesil bu dengeyi bozacak. Ve böylece milletimiz çok daha güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecek." dedi.

Ozil married his fiance Amine Gulse in a lavish ceremony in Istanbul next to the Bosporous (pictured: The ceremony at the Hotel Four Seasons Bosphorus in Istanbul)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evlilik cüzdanını, "Mesut Amine'ye verelim ki aradığın zaman rahat bulursun" diyerek geline vermesi konukları güldürdü.

Ozil and wife Gulse will make huge charitable donations this week after getting married

Erdogan was pictured making a speech at the ceremony before posing for photographs

Ozil (left) was photographed with his new wife Gulse (right) both looking happy after the wedding ceremony

Ozil (centre) and Amina Gulse (left) pose during their wedding photo shots before the event on June 7 in Istanbul

Arsenal midfielder Mesut Ozil and his fiancee Amina Gulse pose for wedding pictures before their wedding ceremony in front of the Hotel Four Seasons Bosphorus in Istanbul

Güncellenme Tarihi : 9.6.2019 00:29

İLGİLİ HABERLER