Gündem
  • 29.3.2019 20:42

Erdoğan müjdeyi verdi!.. Mescid-i Aksa'ya karşı Ayasofya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Sultanbeyli mitinginde halka seslendi. Erdoğan, "Şimdi biz de inşallah tekrar müzeden isim olarak tekrar camiye çevireceğiz. Bazı planlarımız var, bu planları uygulamaya koyacağız. Onlar Mescid-i Aksa'yla uğraşadursunlar. Ayasofya'da da bizler bu adımı atacağız. Erdoğan'ın ağzından laf bir defa çıkar" diye konuştu.

İstanbul'daki ilçelerde mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sultanbeyli'de vatandaşlara hitap etti. 
Erdoğan, "Biz siyasi hayatımız boyunca milletimizle hareket ederek önümüzde çıka engelleri birer birer aşıp bugünlere geldik. Milletimiz bize sahip çıkmasaydı, inanın Cumhurbaşkanlığı makamında oturup ülkeyi yönetmeyi inanın bana belki hayatta bile olmayacaktım" diye konuştu. 

Bizler dünya 5'ten büyüktür diyerek küresel düzeyde haksızlıklara karşı itirazımızı dile getirdiğimiz güçler şimdi intikam peşindeler. 16 bin 500 kilometre öteden birileri Ayasofya'yı ele almak istiyor. Çok sabrettik ama geçenlerde açıkladım. Ayasofya'yı kısa zaman önce camiden müzeye çevirmişlerdi. Şimdi biz de inşallah tekrar müzeden isim olarak tekrar camiye çevireceğiz. Bazı planlarımız var, bu planları uygulamaya koyacağız. Onlar Mescid-i Aksa'yla uğraşadursunlar. Ayasofya'da da bizler bu adımı atacağız. Erdoğan'ın ağzından laf bir defa çıkar. Golan tepeleri, Kudüs bunlar üzerinde plan yapanlar, bilsinler ki o planlar üzerinde üzerinde bir başka plan var. O hesapların üstündeki hesap galip gelecektir. Galip olan ancak Allah'tır.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2019 20:53

İLGİLİ HABERLER