Gündem
  • 10.6.2021 23:59

Erdoğan müsilaj problemi için devreye girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilaj sorunun çözümü için bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Denizi’nde görülen deniz salyası sorununun çözümü için Yükseköğretim Kurulu tarafından oluşturulan akademik heyetle özel bir toplantı gerçekleştirdi." ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilaj (deniz salyası) sorununun çözümü için üniversitelerin ilgili bölümlerinin Öğretim Üyeleri ile özel toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya TUBİTAK Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü Müdürü Selma Ayaz, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Deniz ve İçsu Kaynakları Yönetimi Bölümü Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Melek İşinibilir Okyar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Firdevs Saadet Karakulak, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektör Yardımcısı ve Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Keskinler, ODTÜ Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Erkan Kıdeyş ve diğer öğretim üyeleri katıldı.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2021 23:13

İLGİLİ HABERLER