Spor
  • 10.5.2004 00:10

ERDOĞAN :SEVİNCİMİ GÖRMEK İSTEYEN GÖZÜME BAKSIN

İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun hayırlı olmasını diledi.
     Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Ataköy Crowne Plaza Otel'de eski milli futbolculara verdiği yemekte Fenerbahçe ile ilgili soruları yanıtladı. Erdoğan, maçın devam ettiği sırada sorulan ''Fenerbahçe şampiyon oldu sayılır, tura çıkacak mısınız?'' sorusu üzerine ''Turdayım, siyasi turdayım...'' yanıtını verdi.
     Maçın halen devam ettiğini, 90 dakikanın sonunda ne olacağının henüz belli olmadığını dile getiren Erdoğan, bazen uzatmalarda 2-3 gol atılabileceğini, futbolu yaşayanların da bunu bileceğini söyledi.
     Maçın ilk yarısında atılan 3 golü izlediğini, özellikle ilk 2 golün yapılışının gayet güzel olduğunu ifade eden Erdoğan, 3'üncünün de şık bir gol olduğunu belirtti.
     3. golde Ümit'in kafayı atarken, görerek nereye atacağını bilmesinin de çok iyi olduğunu anlatan Erdoğan, ilk 2 golde de gerek yapılan asistlerin, gerekse gol alanındaki hareketlerin çok iyi olduğunu anlattı.
     Daha sonra bir süre daha otelde kalan Başbakan Erdoğan'ın maçın kalan bölümünü de izlediği öğrenildi. Erdoğan, otelden çıkışta basın mensuplarına ''Fenerbahçe şampiyon oldu, hayırlı olsun. 4-0 bitti hayırlı olsun'' dedi.
     ''Fenerbahçeli olarak duygularınızı alabilir miyiz?'' sorusu üzerine Erdoğan, ''Gözlerimden anlıyorsunuz'' yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER