Gündem
  • 19.8.2019 21:38

Erdoğan tatilde Muğla'da böyle görüntülendi

Tarihi yerleri ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Muğla’da bulunan dünyanın en büyük mermer antik kenti Stratonikeia’yı ziyaret etti.

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter ile Yatağan Termik Santrali’ne indi. Buradan karayolu ile Stratonikeia Antik Kenti'ne geçti.

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan Stratonikeia Antik Kenti'nde restorasyonu yapılan hamam, Cami, kazı evi, kuzey giriş kapısı gibi bölgeleri eşi Emine Erdoğan ile gezdi.
 
Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 3
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan restorasyonu tamamlanan cami önünde bulunan mermer 'Sadaka taşına' para bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antik kent içinde köylü kadınların yapıp sattığı gözleme ve çay içti.
 
Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 4
 

Antik kentte ürettikleri sebze ve meyveleri satan kadınlarla da sohbet eden Cumhurbaşkanı ve eşi, yaklaşık 3 saat antik kentte kaldı.

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 5

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “İlçemiz sınırları içinde yer alan Stratonikeia antik kentini ziyaret ederek incelemelerde bulanan Sayın Cumhurbaşkanımız gerek antik kentimiz, gerekse ilçemiz için hazırlamış olduğumuz tüm projelerimizle bizleri Ankara’ya çağırarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve ilgili bakanlarımızla görüşmeye davet ettiler. Geçtiğimiz Cumartesi günü bizlere 4 saat 30 dakika, bugün ise 3 saat zaman ayırdıkları için ve ziyaretlerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, değerli eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 6

Ziyarette AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz de hazır bulundu.

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 7

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 8

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 13

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 14

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 15

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 16

Tarihi yerleri ziyaret etti... - Sayfa 17

 

 

 

 
Güncellenme Tarihi : 19.8.2019 21:51

İLGİLİ HABERLER