Gündem
  • 20.3.2020 23:59

Erdoğan ve eşinden sağlık çalışanlarına alkışlı destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısı üzerine tüm Türkiye'de vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına alkışla destek oldu. Sosyal medya üzerinden geniş kitlelere ulaşan etkinlik kapsamında, saat 21.00 itibarıyla vatandaşlar, evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını alkışladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda, eşi Emine Erdoğan ile birlikte saat 21.00'da Kısıklı'daki konutundan sağlık personeline alkışlarla destekte bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter'daki paylaşımında, "Koronavirüs ile mücadelemizin özverili ve fedakar kahramanlarına, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs geren tüm sağlık çalışanlarımıza şahsım, ailem ve milletim adına selamlar, sevgiler ve elbette alkışlar..." ifadeleri yer aldı.

Erdoğan, videoda yer alan konuşmasında, "Sağlıkçılarımızın verdiği mücadele her türlü alkışın üstündedir. Kendilerini saygıyla selamlıyoruz. Tüm sağlıkçılarımıza selamlar, sevgiler. Her türlü zorluğa, her türlü bu noktadaki sıkıntıya göğüs geren sağlıkçılarımıza şahsım, ailem, milletim adına selamlar sevgiler" ifadelerini kullandı ve elini kalbine götürerek verdiği selamın ardından, "Günün selamı. Sokaklara bu musibeti atlatana kadar çıkmamakta direnelim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2020 23:04

İLGİLİ HABERLER