Gündem
  • 29.4.2024 16:43

Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinin tarihi belli oldu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan-CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi 2 Mayıs'ta... Erdoğan ve Özel, TBMM'nin 104'üncü açılış yıldönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda sürpriz şekilde bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirmişti. Sohbetin ardından Erdoğan'ın, Özgür Özel'i bu hafta kabul etmesi bekleniyordu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP lideri Özgür Özel'i bu hafta kabul etmesi bekleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 2 Mayıs Perşembe günü öğleden sonra görüşecekleri öğrenildi.

Erdoğan ve Özel, TBMM'nin 104'üncü açılış yıldönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda sürpriz şekilde bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirmişti.

Erdoğan, burada basın mensuplarının, CHP Genel Başkanı Özel'in görüşme talebiyle ilgili sorusuna, "Benimle bir görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz" ifadelerini kullanmıştı. Merakla beklenen ikili zirvenin ana gündemini Yeni 'Anayasa' ve terörle mücadelenin oluşturması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2024 16:44

İLGİLİ HABERLER