Erdoğan'a hakarette yerel mahkeme Yargıtay'a direniyor

1 dk okuma
Erdoğan'a hakarette yerel mahkeme Yargıtay'a direniyor

Hızlı Özet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin Man Adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine davada 130 bin lira ve 359 bin lira tazminat ödemesi kararının Yargıtay tarafından bozulmasının ardından dava yerel mahkemede yeniden görüldü.






 İftiraları belgelendi! Kılıçdaroğlu Başkan Erdoğan'a tazminat ödeyecek..



Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Man Adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davalarında yeni bir gelişme yaşandı. Yargıtayın bozma kararının ardından yerel mahkeme, direnme kararı verdi. Kılıçdaroğlu’nun bir davada Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a 130 bin lira ve diğer davada Cumhurbaşkanı ile ailesine  359 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.



Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin Man Adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine davada 130 bin lira ve 359 bin lira tazminat ödemesi kararının Yargıtay tarafından bozulmasının ardından dava yerel mahkemede yeniden görüldü.





BOZMA KARARINDAN SONRA YENİDEN

İstanbul Anadolu 20. Asliye Hukuk Mahkmesi'nde görülen duruşmaya Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatları katıldı. Başkan Erdoğan'ın avukatı Ferah Yıldız, "Yargıtayın usul ve yasaya aykırı olan bozma ilamına direnilsin" dedi.



 




Bu haber 1068 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Klimaları kapatın, şemsiyeleri açın! Sıcaklık gece 16 dereceye kadar düşecek
Gündem

Klimaları kapatın, şemsiyeleri açın! Sıcaklık gece 16 dereceye kadar düşecek

Meteoroloji uzmanlarının son tahminlerine göre, İstanbul ve Marmara'da en az bir hafta daha serin hava etkisini sürdürecek, salı günü ise yağmur bekleniyor. Megakentte sıcaklığın gündüz 27, gece ise 16 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Habervitrini12539 Görüntüleme
Ve Özgür Özel yeni partiyi açıkladı
Gündem

Ve Özgür Özel yeni partiyi açıkladı

CHP'den ayrılarak yeni bir siyasi oluşum kurma yönündeki açıklamalarını sıklaştıran Özgür Özel, Adana'da yaptığı konuşmada, ya parti içinde bir çözüm üreteceklerini ya da destekçilerini üzmeden yeni bir rota belirleyeceklerini ifade etti. Özel, yeni parti kurma çalışmalarının bir grup tarafından yürütüldüğünü de aktardı.

Habervitrini9142 Görüntüleme
NATO yemeğinde liderlere içki ikram edildi mi
Gündem

NATO yemeğinde liderlere içki ikram edildi mi

Ankara'da 32 üye ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen tarihi NATO Zirvesi, küresel güvenlik konularının yanı sıra liderlere verilen akşam yemeğinin detaylarıyla da gündem oldu. Gazeteci Yılmaz Özdil'in yemekte liderlere alkol ikram edilip edilmediğini sordu. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan bu soruya çok net bir yanıt geldi.

Habervitrini10957 Görüntüleme
Haluk Levent.. Depremde topladığın 158 milyon doları ne yaptın?
Gündem

Haluk Levent.. Depremde topladığın 158 milyon doları ne yaptın?

11 ili etkileyen 6 Şubat depremleriyle birlikte on binlerce kayıp veren Türkiye, afetin ardından yaraları sarmak için seferber olurken, yurdun dört bir yanından deprem bölgelerine yardım yağdı.

Habervitrini11415 Görüntüleme