Gündem
  • 2.7.2020 17:27

Erdoğan'a Katar'da büyük ilgi

Başkan Erdoğan'dan önemli ziyaret! Katar Emiri Al Sani ile görüştü

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 4 ay aradan sonra ilk yurtdışı ziyaretini Katar'a gerçekleştiriyor. Başkan Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar'ın başkenti Doha'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a geldi - Son Dakika Haberler

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 4 ay aradan sonra ilk yurtdışı ziyaretini Katar'a gerçekleştiriyor. Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 15.35'te Katar'ın başkenti Doha'ya geldi. Erdoğan ziyaretinde bölgesel konular, ekonomik ilişkiler ve uluslararası meseleleri ele alacak.

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Katara geldi

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Katara geldi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri, Al Sani ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı, Doha Eski Uluslararası Havalimanı'nda Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed El Attiyah ile Türk ve Katarlı diğer yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da

Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Başkanı Hakan Fidan da Katar'a geldi.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası ilk yurt dışı ziyaretini Katar'a gerçekleştiren Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani görüşmesinde, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında da kapsamlı görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.Erdoğan'ın, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geleceği görüşmede, dost ve kardeş iki ülke arasındaki ilişkilerin tüm boyutlarıyla ele alınması bekleniyor.

T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh ...

Güncellenme Tarihi : 2.7.2020 17:32

İLGİLİ HABERLER