Gündem
  • 14.11.2016 16:24

Erdoğan'dan AB'ye rest çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği müzakerelerini durdurma tehditlerine rest çekerek, Avrupa Birliğinden yıl sonuna kadar karar vermesini, aksi taktirde yıl başında konuyu referanduma götürebileceklerini söyledi.

AB'YE REST

İdam önüme geldiğinde onaylarım. Buradan sonra millete sorulacak. Batı idam olmaz diyor. Ey batı, bu milletin kaderi sizin elinizde değildir. Kimsin sen? Oradan bir parlementonun başkanı. Sen ne zamandır Türkiye adına karar verme yetkisine sahip oldun? 53 yıldır AB'ye Türkiye'ye almamışsın. Siz önce verdiğiniz sözleri tutun. Avrupa'da kongresindeki terör destekçilerini temizleyin önce. Avrupa'nın her yerinde terör örgütü ajanları cirit atıyor. Onlara her türlü desteği vereceksiniz, sonra Türkiye'ye müzakereleri durdururuz.

Geç kaldınız, hemen kararınızı verin. Ben diyorum ki, yılsonuna kadar sabredelim, sonra millete gidelim. İngiltere bile millete gitti.

Terbiyesize bak, yaptırım uygularız diyor. Sen her tarafın yaptırım olsa n'olur.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan milli tarım projesi için düzenlenen törende konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşması:

TERÖR ÖRGÜTLERİ AYNI AMAÇLA SALDIRIYOR
Terör örgütleri aynı amaçla saldırıyor. Kimi tüfekle, kimi fitneyle. Başka yerlerde tıkır tıkır işleyen planların Türkiye'de neden boşa çıktığını bilmiyorlar. Bu millet aziz bir millet. Bu millet yüce bir millet, farklı bir millet. Türkiye'yi devletlerden devlet sananlar, milletlerden millet sananlara yanıldıklarını 15 Temmuz'da bir kez daha gösterdik. Çiftçi kardeşlerimiz de neler yapabileceklerini gösterdiler. Ekranda izledik zekaya bak, ne yaptı, tarlasını yaktı. Niye yaktı F16'lar nerede kim var göremesin.

KİMİSİ TRAKTÖRÜNE ATLADI..
Kardeşimize milletim adına teşekkür ediyorum. Sağolsun varolsun. Kimisi traktörüne atladı. Biçer döverimle beraber. Senin F16'ın varsa benim de traktörüm var. Senin helikopterin varsa, benim kamyonum var. Hepsi anında. Benim hanım kardeşlerim de boş durmadı.

Darbe girişimi sonrası samanlarını ateşe verene tazmini teklif edildiğinde biz o samanları Allah için yaktık diyerek Türk milletinin asaletini gösterdiler. 9 çiftçimiz şehit olmuştur. Pek çok çiftçimiz saflarını belli etmiştir. Böyle bir millete kim diz çöktürebilir. Böyle bir millete kim teslim olabilir. Doğu'ya bakın Orta Anadolu'ya.

 

Güncellenme Tarihi : 14.11.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER