Gündem
  • 30.4.2022 23:24

Erdoğan'dan Almanya'ya Kavala tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Almanya'daki büyükelçimizi çağırıyorlar. Niye Türkiye'nin Soros'una verilen ceza nedeniyle. Peki n'oldu, karşılıksız mı kaldı. Hayır" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İftar Programı’nda konuştu.

Almanya'nın Berlin Büyükelçimizi Dışişleri Bakanlığı'na çağırmasıyla ilgili konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Almanya'ya Kavala tepkisi

"Bizim Almanya'daki büyükelçimizi çağırıyorlar. Niye Türkiye'nin Soros'una verilen ceza nedeniyle. Peki n'oldu, karşılıksız mı kaldı. Hayır.

Almanya büyükelçisini de biz dışişlerine çağırdık. Bunların tek derdi ülkenin ve milletin menfaatine olan her şeyi engellemek. Bunların tek derdi sallanan altılı masalarını ayakta tutmak."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partililerle iftarda bir araya geldi  #1

 

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kardeşliğin bereketi içerisinde geçen bu yılki Ramazan ayını teşkılatların çok iyi geçirmesinden mutluluk duyuyorum. Salgının gölgesinde geçen iki yılın ardından bu yıl camilerin dolduğu, gönüllerin şenlendiği bir Ramazan ayı yaşadık.

Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. AK Parti'nin sahibi de istikamet belirleyicisi de milletimizdir.

Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntıları çözebilecek kapasiteye sahip tek partinin AK Parti olduğunu biliyor.

"Türkiye'yi dünyanın en iyi 10 ekonomisine dahil edeceğiz"

İnşallah yarın Türkiye'yi dünyanın en iyi 10 ekonomisine dahil ederek tüm insanlığın ortak buluşma noktası haline getireceğiz. Geçmişte terör örgütlerinin, vesayet odaklarının cirit attığı Türkiye , bugün en güvenli ülkeler arasına girdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partililerle iftarda bir araya geldi  #2


 

 

"Biz her gün ülkemizi savaşın etkilerinden uzak tutmak için uğraşıyoruz"

Biz her gün sınır ötesi operasyonların başarısı için çalışıyoruz. Dünyada barış için çalışıyoruz. Putin, Zelenski ve Guterres ile iki kez görüştüm.

Biz her gün ülkemizi Rusya-Ukrayna savaşının etkilerinden uzak tutmak için uğraşıyoruz"

"Zihinsel karanlığı yaşayan Bay Kemal'in akıllı sayaçlardan da haberi yok"

Zihinsel karanlığı yaşayan Bay Kemal, zannediyor ki bu millet yutacak. Artık akıllı sayaçların çalıştığı bir Türkiye'de olduğumuzu da bilmiyor. Ve bu sayaçlarla kim karanlık kim aydınlık da bunu da bilmiyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partililerle iftarda bir araya geldi  #3


 

 

"Faşist yüzünü açıkca ortaya koymuş oldu"

"Ya bana katılın ya yolumdan katılın" dedi. Zaten varolan faşist yüzünü açıkca ortaya koymuş oldu. Bu zatın bugüne kadar sergilediği demokrat ve özgürlükçü tavrının baştan beri yalan olduğu ortaya çıktı. Yıllardır tek adam deyip duruyordu ya meğer kendi hayalini anlatıyormuş. "Bunların tek derdi kavga etmek, kendilerinden başka herkesi saf dışı bırakmak. Herkes kendine yakışanı yapar."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partililerle iftarda bir araya geldi  #4


 

Güncellenme Tarihi : 30.4.2022 21:26

İLGİLİ HABERLER