Gündem
  • 20.3.2021 21:24

Erdoğan'dan esnafa cevap: Hakkın bana geçerse ben ne yaparım?

Erdoğan Taksim Meydanı'nda kestane ve mısır aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 86'sı tamamlanan Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) ziyaret etti. Erdoğan'ın Taksim Meydanı'ndaki gezisi esnasında bir kestaneci ile diyaloğu kameralara yansıdı. Erdoğan, ödeme yaptığı sırada kestaneciye, "Hakkını helal et. Ben el öptürmüyorum. Annenin elini öp, babanın elini öp, annenin bir de ayağının altını öp." dedi. Erdoğan mısır satın aldığı esnafın para istememesi üzerine de "Olmaz. Hakkın bana geçerse ben ne yaparım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 86'sı tamamlanan Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) ziyaret etti.

Taksim Meydanı'nda bir süre duran Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan bilgi aldı.

KESTANE VE MISIR SATIN ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sırada meydandaki bir kestaneciden satın aldığı kestane ve mısırları yanında bulunan yetkililer, gazeteciler ve vatandaşlara ikram etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan para almayan esnafa yanıt: Olmaz, hakkın bana geçerse ben ne yaparım?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi ve Taksim Camii'nde de incelemelerde bulundu. Yaklaşık 20 dakika süren incelemelerinin ardından yürüyerek Taksim Meydanı'na geldi. Yürüdüğü güzergahta vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sırada meydandaki bir kestaneciden satın aldığı kestane ve mısırları yanında bulunan yetkililer, gazeteciler ve vatandaşlara ikram etti. Erdoğan, ödeme yaptığı sırada kestanecinin para almaması üzerine, 'Olmaz, hakkın bana geçerse ben ne yaparım? Hakkını helal et. Ben el öptürmüyorum. Annenin elini öp, babanın elini öp, annenin bir de ayağının altını öp' dedi.

"BEN EL ÖPTÜRMÜYORUM"

Erdoğan, ödeme yaptığı sırada kestaneciye, "Hakkını helal et. Ben el öptürmüyorum. Annenin elini öp, babanın elini öp, annenin bir de ayağının altını öp." dedi.

Erdoğan mısır satın aldığı esnafın para istememesi üzerine de "Olmaz. Hakkın bana geçerse ben ne yaparım" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 20.3.2021 20:26

İLGİLİ HABERLER