Gündem
  • 24.4.2019 11:56

Erdoğan'dan flaş Devlet Bahçeli açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Cumhurbaşkanımızın Türkiye ittifakı ile neyi kastettiğini bilemeyiz" sözlerini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtlarken Erdoğan'ın "Türkiye ittifakı" ifadelerini de değerlendirerek, "Cumhurbaşkanımızın Türkiye ittifakı sözüyle neyi kastettiğini bilemeyiz, bizim bildiğimiz cumhur ittifakıdır" dedi.

"Bir şey diyemem"

Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin sözlerinin hatırlatılması üzerine "Ben bizzat kendilerinden dinlemediğim için bir şey diyemem. Benim Türkiye ittifakıyla kastım... Cumhur'dan kastımız nedir? Tüm Türkiye'dir. Türkiye ittifakı da Cumhur İttifakı'nın farklı bir versiyonudur. Biz şu anda 82 milyonu farklı farklı şeylere ayırarak konuşamayız. 82 milyonu biz bir ittifak içerisinde 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' olarak topluyoruz. Kastımız da budur." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2019 11:57

İLGİLİ HABERLER