Gündem
  • 23.5.2020 17:11

Erdoğan'dan kabir ziyaretleri

BaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Ahmet Erdoğan ile annesi Tenzile Erdoğan'ın ve 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un kabristanını ziyaret etti.

Foto - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Tarabya'daki konutundan ayrılarak kabir ziyareti gerçekleştirdi. Erdoğan; anne ve babası dışında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un mezarlarını da ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Tarabya'daki konutundan ayrılarak kabir ziyareti gerçekleştirdi. Erdoğan; anne ve babası dışında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un mezarlarını da ziyaret etti.

Foto - LÇOKLARI UNUTMADI Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nden çıkarak Karacaahmet Mezarlığı'na gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada annesi Tenzile, babası Ahmet Erdoğan'ın mezarını ziyaret etti. Erdoğan aynı mezarlıkta bulunan 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un kabrinde de dua etti. Erdoğan daha sonra mezarlıktan ayrılarak Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

OLÇOKLARI UNUTMADI Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nden çıkarak Karacaahmet Mezarlığı'na gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada annesi Tenzile, babası Ahmet Erdoğan'ın mezarını ziyaret etti. Erdoğan aynı mezarlıkta bulunan 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un kabrinde de dua etti. Erdoğan daha sonra mezarlıktan ayrılarak Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

Foto - CENAZEDE AĞLAMIŞTI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminde hayatını kaybeden yakın arkadaşı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Olçak'ın cenaze törenine katılmış ve törende yaptığı konuşma sırasında gözyaşlarına hakim olamamıştı. Erol Olçok, AK Parti'nin kuruluşundan vefat ettiği güne kadar Erdoğan'a en yakın isimler arasında bulunuyordu.

 

CENAZEDE AĞLAMIŞTI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminde hayatını kaybeden yakın arkadaşı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Olçak'ın cenaze törenine katılmış ve törende yaptığı konuşma sırasında gözyaşlarına hakim olamamıştı. Erol Olçok, AK Parti'nin kuruluşundan vefat ettiği güne kadar Erdoğan'a en yakın isimler arasında bulunuyordu.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2020 17:13

İLGİLİ HABERLER