Erdoğan'dan "MİUS" mesajı: Dünyanın 1 numarası olacak!

1 dk okuma
Erdoğan'dan "MİUS" mesajı: Dünyanın 1 numarası olacak!

Hızlı Özet

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu.







"Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni"nde konuşan Başkan Erdoğan, "Akıncı ile bir üst lige çıkardığımız İHA filomuzu, muharip insansız uçak sistemimizin de devreye girmesiyle dünyanın 1 numarası haline getireceğiz" dedi.






Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu.



"2002 Türkiye'si krizin, terörün, belirsizliğin çaresizliğin tıpkı karabasan gibi ülkemizin üstüne çöktüğü bir yıldı. Türk ekonomisini prangalarından, Türk siyasetini de vesayet zincirlerinden kurtarmak için bir çok tarihi adım attık. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen daha demokratik bir ülke idealinden hiçbir zaman vazgeçmedik. Bir dönem krizlerle anılan ülkemizi en büyük ekonomi ve kalkınma hamleleriyle tanıştırdık" diyen Başkan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:



"Tabanca mermisi bie yapmayan bir ülkeyken bugün kendi füzesini, insansız hava aracını yapan bir ülke konumuna geldik. Türkiye'nin ortalama büyüme oranını yüzde 1'in altından aldık, yüzde 5 seviyesine getirdik."





"Dünyanın 1 numarası yapacağız"



"Selçuk Bayraktar" öncülüğünde Baykar firması tarafından üretilen "AKINCI TİHA"nın geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) teslim edildiğini hatırlatan Başkan Erdoğan, "Akıncı ile bir üst lige çıkardığımız İHA filomuzu, Muharip İnsansız Uçak Sistemi'mizin (MİUS) de devreye girmesiyle dünyanın 1 numarası haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.






 



 






 




Bu haber 1020 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cenazede herkes geçip giderken tabutu başında dua eden o genç kim?
Gündem

Cenazede herkes geçip giderken tabutu başında dua eden o genç kim?

Cenazede herkes geçip giderken usta oyuncunun kabri başında tek başına el açıp dua eden genç tiyatro öğrencisi, törene damga vurdu. Serhat Kılıç’ın vefat sevenlerini yasa boğarken, genç öğrencinin gösterdiği vefa herkesi duygulandırdı.

Habervitrini9461 Görüntüleme
İmam ve müezzin cami kapısında tekme tokat kavga etti
Gündem

İmam ve müezzin cami kapısında tekme tokat kavga etti

İstanbul Büyükçekmece’deki Hz. Ebubekir Camii’nde toplanan cuma bağışlarının eksik bildirildiğini öne sürerek şikayetçi olan müezzin F.B., cami avlusunda imamın saldırısına uğradı. Çocukların gözü önünde yaşanan kavgada imamın müezzini darp ettiği iddia edilirken, başlatılan soruşturma sonrası imamın görev yeri değiştirildi; kaymakamlık adli süreç için soruşturma izni verdi.

Habervitrini13071 Görüntüleme
 Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi..  AK Parti adayı 21, CHP adayı 19 oy aldı
Gündem

Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi.. AK Parti adayı 21, CHP adayı 19 oy aldı

Seçimde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Sibel Tan Çetinkaya ve Cumhur İttifakı adayı Dündar Ziya Gültekin yarışıyor.

Habervitrini10062 Görüntüleme
Eylül ayında Rize’nin ünlü yaylası beyaza büründü
Gündem

Eylül ayında Rize’nin ünlü yaylası beyaza büründü

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki 3 bin 100 metre rakımlı Tahpur Yaylası, eylül ayının ilk günlerinde etkili olan yoğun kar yağışıyla beyaza büründü. Beklenmedik kar yağışı yayla sakinlerini şaşırtırken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Habervitrini14039 Görüntüleme