Gündem
  • 29.3.2019 20:54

Erdoğan'dan olay sözler!.. Siz olmasanız bugün hayatta değildim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Sultanbeyli mitinginde halka seslendi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...

MİLLETİMİZ BİZE SAHİP ÇIKMASAYDI BUGÜN HAYATTA OLMAZDIM

Biz siyasi hayatımız boyunca milletimizle hareket ederek önümüzde çıka engelleri birer birer aşıp bugünlere geldik. Milletimiz bize sahip çıkmasaydı, inanın Cumhurbaşkanlığı makamında oturup ülkeyi yönetmeyi inanın bana belki hayatta bile olmayacaktım. Biliyorsunuz 15 Temmuz'da bunu denediler. 15 Temmuz gecesi 23.15 Bay Kemal Atatürk Havalimanı'na iniyor. FETÖ'cüler tankların arasından alıyorlar Bakırköy Belediyesi'ne getiriyorlar. 01.15 Atatürk Havalimanı'na ben geliyorum. On binler Atatürk Havalimanı'nda. 16 saat biz oradan darbeye karşı hamdolsun bütün yönetimi ele alıyoruz ve valimiz, 1. Ordu Komutanımızla beraber bu darbecileri oradan hepsinin hakkından gelip cezaevine tıkıyoruz.

BAY KEMAL FETÖ'CÜLERİN YARDIMIYLA TANKLARIN ARASINDAN KAÇTI

Türkiye'yi 3,5 kat büyütmüş bir siyasetçi olarak söylüyorum, gGirdiğimiz her seçimi kazandık Allah'a hamdolsun. Bunun CHP'nin başındaki zat gibi 15 Temmuz gecesi, tankları görünce FETÖ'cülerin yardımıyla tankların arasından kaçırıp, Bakırköy Belediyesi'ne götürdüler. 'Otellerde yer bulamadığımız için Bakırköy Belediyesi'ne gittik'. Kahveyi orada yudumladı, darbeyi oradan izledi. Bunlara bu vatan teslim edilmez. Bizler ekonomi, ulaşım, sağlık, tarım, eğitim, demokrasi ve özgürlüklerde Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlara imza atmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Kaşgarlı Mahmud, dağ kement ile eğilmez denizin önü kayıkla kesilmez, diyor. 31 Mart'ta iradenize güçlü sahip çıkarsanız inanın bizim önümüzü kimse kesemez.

BUNLARIN ASIL PATRONLARI KANDİL VE PENSİLVANYA'DA

Pazar günü Beykoz sandıkları patlatıyor mu? Durmak yok yola devam. Biz asıl bu her belediye için bunların yaptığı eş başkan pazarlıkları var ya, bunları merak ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı'nı 15 Temmuz'da kurduk. Hep dua ediyorum: Ya Rab! Bu Cumhur İttifakı'nı pazara kadar değil mezara kadar nasip et! Bunların hem partilerinde hem belediyelerinde resmi olarak görev yapan başkanları var bir de asıl patronları var. Nerede Kandil'de, Pensilvanya'da! Bölücü terör örgütünün aşının heykelini dikeceklermiş. Şu anda adam içeride. Bu adamlar benim Kürt kardeşlerimi de istismar ediyor. Oraya ne hizmet varsa biz götürdük. Onlar aldıkları paralarla hendekleri, çukurları açtılar. Güneydoğu kardeşlerim bunları iyi bilir.

BUNLAR DEĞİL Mİ CAMİLERİMİZİ VE OKULLARIMIZI YAKANLAR!

ABD'yle her seferinde konuşmamızda FETÖ'yü istiyoruz. Ama varsın olsun, milletimiz bizimle olsun da düşmanlarımız çok olsun. Biz onların değirmenine su taşıyan güya bu memleketin evladı olanlardan dolayı üzüntülüyüz. CHP'ye, İYİ Parti'ye, Saadet'e gönül vermiş kardeşlerimize sesleniyorum. Böyle bir ittifak sizin içinize sığınıyor mu? Ne diyor CHP'nin adaylarına eş başkan, 'Seçilirseniz bizim sayemizde seçilmiş olacaksınız' diyor. Çünkü bodrumlarda bunlar hesap sormasını iyi bilirler. Bunlar değil mi camilerimizi yakanlar, okullarımızı yakanlar. İşte Pazar günü beka meselesi derken bunu kastediyoruz. Vereceğiniz oylar bu hesabı sormak içindir.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2019 21:02

İLGİLİ HABERLER