Gündem
  • 11.1.2019 21:09

Erdoğan'dan şok sözler!.. AK Parti üyesi 504 bin seçmen kayıp

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart gecesi Trabzon'un şahlanacağını söyledi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmanda şaşırtan kısım..

ELLERİNDE BELGE DİYE TUTTUKLARI KAĞITLARI MAHKEMEYE SUNAMADILAR

Bugüne kadar partimiz ve şahsım hakkındaki iftiraların tamamı boşa çıkmasına rağmen yine devam ediyorlar. İftiraların bir tanesini dahi yargı karşısında ispatlayamadılar. Belge diye ellerinde salladıklarını mahkemeye sunamadılar. Kimi zaman FETÖ'nün kimi zaman Türkiye düşmanı çetelerin servis ettiklerini aldılar. Can çıkar huy çıkmazmış. Bunlar söylemlerini değiştirmek yerine yalan siyasetinde ısrar ediyorlar. Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi CHP'liler biraraya gelmişler partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Yalancı çobana çıkmış genel başkanlarını hizaya getirmek yerine mahkemenin verdikleri tazminatları ödeyecekler. Biz avukatlarımıza diyoruz 'sizin olsun, yeter ki siz bunları tazminata mahkum edin'...

YALAN DESTEKLEME FONU OLUŞTURANLARIN YEGANE SERMAYESİ...

Hakaret yerine proje üretseler emin olun herkes kârlı çıkacak. Türkiye'nin hiçbir siyasi partisinin FETÖ'cülerin, terör örgütlerinin oyuncağı haline gelmesini istemiyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz. 31 Mart seçimleri öncesinde yalan destekleme fonu oluşturan CHP ve birlikte yol yürüdüğü kesimlerin yegane sermayesi iftira, mahiplasyon, hakaret, gerilim ve kutuplaştırma olacağı anlaşılıyor.

31 MART AKŞAMI YİNE TARİHİ BİR HEZİMET YAŞAYACAKLAR

Ana muhalefet bir kez daha attığı iftiraların altında kalacak 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın karşısında tarihi bir hezimet yaşayacaktır. Önce millet ve memleket anlayışıyla Trabzon'daki belediye başkanı adaylarımızın gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. 31 Mart farklı bir dönüm noktası olacak. Ana kademe, kadın koları, gençlik kolları yoğun çalışacak.

SAYIN BAHÇELİ ZİLLET DİYOR BEN DE İLLET İTTİFAKI DİYORUM

Cumhur İttifakı ile karşımızdaki Zillet ittifakı'nı, sayın Bahçeli'nin deyişi öyle, benimkisi ise İllet İttifakı. Gençler evelallah 31 Mart mahalli iradeler seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda en önemli kavşak noktalarından biri bu seçim.

BU SEÇİMDE 1 MİLYON GENCİMİZ OY KULLLANACAKTIR

AK Parti'nin kazanması demek, Türkiye'nin, Trabzon'un kazanması demektir. Sizlerden omuzlarınızda böylesine bir sorumluluk bilinciyle gece gündüz gayret göstermenizi istiyorum. Bu seçimde inşallah başarı çıtamızı çok daha yukarılara taşıyacağınıza inanıyorum. AK Parti üyelerinin 504 binin seçmen kütüklerinde kaydını bulamadık. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1,5 milyon kişi içinde 222 bin AK Parti üyesi var. Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bunlar seçim sonuçlarında belirleyici olabilecek rakamlardır.

Güncellenme Tarihi : 11.1.2019 21:59

İLGİLİ HABERLER