Gündem
  • 22.6.2022 16:26

Erdoğan'ın başdanışması TÜSİAD'a çağrı yaptı!.. Bölünmüş Türkiye haritasını ya açıklarsanız ya da ben açıklarım

Yiğit Bulut'tan olay çıkış: Siz açıklayın, açıklamazsanız ben açıklayacağım... Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi başdanışmanlarından olan Yiğit Bulut, TÜSİAD'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi başdanışmanlarından olan Yiğit Bulut, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin yaptığı konuşma üzerinden TÜİSAD’a sert sözlerle yüklendi.

Dış politika ve ekonomiye yönelik iktidarı eleştiren açıklamalarda bulunan TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’a MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan sert sözlerle karşılık vermişti. TÜSİAD’a Yiğit Bulut, MHP Genel Başkanı’nın partisinin grup toplantısında söylediği sözler üzerinden flaş bir çağrıda bulundu.

Bahçeli grup toplantısında "TÜSİAD’ın menşei ve mensubiyet duyduğu ülke neresidir? Bir kez olsun milli olun, bir kez olsun Türkiye’nin meşru tezlerine ve politikalarına destek verin" ifadelerini kullanırken bu sözleri hatırlatan Bulut paylaşımında “Yıllar önce TÜSİAD adına yapılan bir araştırma sonrası paylaştığınız raporda eklerden birinde bölünmüş Türkiye haritası var mıydı? Bunu gören bazı işadamları dernekten ayrıldı mı?” diye sordu.

Sorusuna cevap bekleyen Yiğit Bulut, aynı zamanda “Bu arada Tusiad'a bir soru: Yıllar önce TÜSİAD adına yapılan bir araştırma sonrası paylaştığını raporda eklerden birinde bölünmüş Türkiye haritası var mıydı? Bunu gören bazı işadamları dernekten ayrıldı mı? Cevap çok basit TÜSİAD’ı Siz açıklayın, açıklamazsanız ben açıklayacağım!” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 23.6.2022 00:53

İLGİLİ HABERLER