Gündem
  • 28.4.2007 17:25

ERDOĞAN'IN GÜL VE BAZI BAKANLARLA YAPTIĞI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI SONA ERDİ

DEVLET ARIK
ANKARA  - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül ve bazı bakanlarla yaptığı değerlendirme toplantısı sona erdi.


Genelkurmay Başkanlığı'nın dün gece yarısı yaptığı açıklamanın ardından bugün Başbakanlık Resmi Konutu'nda yoğun bir görüşme trafiği yaşandı.

Başbakan Erdoğan durum değerlendirmesi yapmak üzere Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Abdüllatif Şener, Devlet Bakanları Ali Babacan ve Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Tarım Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ve bazı milletvekilleri ile bir araya geldi.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen görüşme dört buçuk saat sürdü. Genelkurmay Başkanlığı'nın dün gece yaptığı açıklamanın masaya yatırıldığı ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasının belirlendiği toplantının ardından Başbakan Erdoğan ve Gül'ün bir süre başbaşa görüşme yaptığı öğrenildi.


Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde MİT Müsteşarı Emre Taner ile de bir süre görüştü.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER