Gündem
  • 21.11.2019 13:56

Erdoğan'la görüşen CHP'liden açıklama

Gazeteci Rahmi Turan, dün gündeme getirdiği Beştepe'ye gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen isimle tekrar görüştüğünü ve bu ismin 'Ortalığın bu kadar hararetleneceğini düşünmemiştim. Şimdi belki de işimden gücümden olacağım' diyerek endişeye kapıldığını belirterek, "ismi unutacağıma dair söz verdim" dedi.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan dünkü yazısında, CHP'li bir ismin, partisinin genel başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü ve Erdoğan'ın da bu isme destek olacağını kaleme aldı. Gündeme bomba gibi düşen haberin ardından Ankara kulislerinde herkes, "Erdoğan'la görüşen CHP'li kim?" sorusuna yanıt ararken; Turan, 21 Kasım bugünkü köşesinde ise tartışmalarla ilgili bir açıklama yaptı..

Gazeteci Rahmi Turan'ın, CHP'li bir ismin 9 Kasım'da Beştepe Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'CHP kurultayı' ile ilgili görüştüğünü iddia eden yazısı siyaset kulislerinde salladı.

Turan, Cumhurbaşkanlığı'na yakın bir kaynağına dayandırdığı yazısında, CHP'li çok önemli bir ismin Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü, Erdoğan'ın CHP'li bu isme, " Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir. Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!" dediğini ifade etti.

Beştepe'ye giden CHP'li kim?

Dünkü iddialar sonrası Ankara kulislerinde herkes "Beştepe'ye giden CHP'li isim kim?" sorusuna cevap aramaya başladı.

Gazeteci Turan, bugünkü köşe yazısında isim tartışmalarına noktayı koydu.

Turan: İsmi unutacağım

Yazısındaki "Müthiş Haber-2" başlıklı bölümde iddialarının arkasında duran Turan, Beştepe'ye giden CHP'li ismi 'unutacağına' dair kaynağına söz verdiğini belirterek, "Haber kaynağım kopan gürültü üzerine dün 'Ortalığın bu kadar hararetleneceğini düşünmemiştim. Şimdi belki de işimden gücümden olacağım' diye endişeye kapıldı. Endişeye kapılan haber kaynağıma ben de söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 21.11.2019 15:04

İLGİLİ HABERLER