Spor
  • 1.6.2016 00:08

Ergin Ataman ile Obradovic arasında provokvtör tartışması

Maçtan sonrası da iki hoca birbirlerine doğru yürüdü. O sırada Ataman da, Obradovic de birbirine elini uzattı. Ama Obradovic, “Bu yaptığın yanlış” dercesine sol elinin işaret parmağını salladı. Sonra iki hocanın birbiriyle diyaloğu iyi başladı ama sonrasında sert ifadeler kullandılar.
İkisi de birbirine, “Provokatör” derken, önce Obradovic, “Sen provokatörlük yapıyorsun” dedi. Ergin Ataman da, “Sen her zaman provokatörsün” dedi.

İki hoca ayrıldı, uzaklaşırken tekrar diyaloglar yaşadılar. Birbirlerine bağırıp bir kez daha yan yana geldiler. Bu kez Obradovic, parmağıyla tribünü göstererek, “Tükürme olayı senin provokatörlüğün yüzünden oldu” dedi. Ataman da, “Ben sizin salondan başımda kaskla çıktım, senin bundan haberin var mı” karşılığını verdi.  Sonrasında bir kez daha birbirlerine karşılıklı olarak, “Provokatör” dediler.

Öte yandan Ergin Ataman, yayıncı kuruluşa açıklama yaptığı esnada Obradovic'in yanına geldi ve sarılarak; 'Finalde başarılar' diledi.

Ergin Ataman Obradovic'e sarıldı
 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Abdi İpekçi'de maçı takip etmeye gelen Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari ile karşılaşma öncesi bir araya geldi. Zülfikari'ye başarı dileklerinde bulunan Özbek, böylece bir önceki olaylı maçta gerilen havayı biraz olsun yumuşatmış oldu.
Öte yandan karşılaşma öncesi meslektaşı Obradovic'in yanına gidip elini sıkan Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman kendisine yapılan çirkin saldırı nedeniyle üzüntüsünü dile getirdiğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 1.6.2016 00:22

İLGİLİ HABERLER