Spor
  • 18.5.2004 00:13

ERGUN GÜRSOY : GALATASARAY'DAN GÖNDERİLECEK FUTBOLCULAR BELLİ OLDU

İSTANBUL - Galatasaray İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy, kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, Yıldıray'dan kendisine yaptıkları teklife cevap vermesini beklediklerini ve Önder'in kulübüyle sorun yaşadıklarını ifade etti.


Galatasaray İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy, transfer çalışmaları hakkında açıklamada bulunarak, Yıldıray'a yaptıkları teklifin cevabını beklediklerini belirtti. Yıldıray'ın bonservisini elinde bulunduran bir oyuncu olduğunu belirten Gürsoy, "Kendisine bir teklifte bulunduk, düşünüyor. Önder Turacı ile de görüştük, ancak kulübü Standart Liege sorun çıkartıyor" dedi.


Ergun Gürsoy, transferde 5 yabancı oyuncu alacaklarını bir kez daha tekrarlarken, halen kadroda bulunan yabancı oyuncuları da bir şekilde anlaşarak göndereceklerini belirtti.


Transferlerin, geçmişe oranla zorlaştığını söyleyen Gürsoy, "Şimdi menajerler var ve kılı kırk yarıyorlar. Herkesi görevlendirdim, çalışmalar sürüyor. Halen kesinleşmiş bir şey yok" diye konuştu.


Gürsoy, transferde gönderilecek olan oyuncuların kesinleştiğini de belirtirken, bu futbolcuların isimlerini kulübün resmi internet sitesi "www.galatasaray.org"dan açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER