Yaşam
  • 19.11.2016 00:10

Erhan Çelik Gülben Ergen evliliği boşanmayla noktalandı

TRT 1’in Ana Haber’ini İstanbul’dan sunmaya başlayan Erhan Çelik’in 2 yıllık eşi Gülben Ergen’le boşanmaya hazırlandığı ve evi terkettiği iddia edildi.

Erhan Çelik, reytinglerde istenilen başarıyı yakalamayamamasına rağmen TRT’nin on yıllardır devam eden geleneğini bozmuştu.

TRT 1’in Ana Haber’i yıllardır Ankara’da hazırlanıp Ankara stüdyolarından sunuluyordu..

Erhan Çelik’in isteğiyle TRT geleneği bozulmuş ve Erhan Çelik Ankara’da hazırlanan Ana Haber’i İstanbul’dan sunmaya başlamıştı.

Çelik’in İstanbul’a gelmesinin nedenlerinden birinin de eşi Gülben Ergen ve çocuklarından ayrı kalmak istememesi olduğu iddia edilmişti.

“ERHAN ÇELİK EVİ TERKETTİ”

Ancak bugün şok bir iddia gündeme geldi…

Şirince’de aile arasında yapılan bir nikahla 2014 yılında dünya evine giren Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in evliliğinde kriz yaşanıyor.

İki yıllık evliliği bitirme aşamasına getiren bu kriz yüzünden Erhan Çelik’in evi terk ettiği de söyleniyor.

Renkli Sayfalar programındaki iddiaya göre, evde çıkan büyük bir tartışma sonrası bu kararı alan Erhan Çelik ve Gülben Ergen’in ayrı evlere çıktığı söyleniyor.

Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in boşanacağı yönünde ortaya atılan iddialara iki isimden de 'ayrı ayrı' açıklamalar geldi.

İlk olarak Twitter hesabından bir basın duyurusu yayınlayan Erhan Çelik boşanacaklarını açıkladı:

"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

"Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvuru yaparak boşanma davası açtım"

Erhan Çelik'in yaptığı açıklamanın tamamı şöyle;

Erhan Çelik ve Gülben Ergen'den ayrılık açıklaması

"YOLUMA TEK BAŞIMA DEVAM ETMEYE KARAR VERDİM"

Erhan Çelik'ten sonra bir açıklama da Gülben Ergen cephesinden geldi. Instagram hesabından açıklamada bulunan Ergen, şunları söyledi:

"Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır."

Erhan Çelik ve Gülben Ergen'den ayrılık açıklaması

Güncellenme Tarihi : 18.11.2016 23:47

İLGİLİ HABERLER