Spor
  • 8.1.2015 00:52

Erkan Zengin Trabzonspor’da

FENERBAHÇE ile Trabzonspor arasındaki Erkan Zengin savaşı kan davasına dönmüştü! Ancak son gülen bordo-mavililer oldu. Eskişehir tarafından Erkan’ın 800 bin Euro’luk alacağı yatırıldıktan sonra iş çıkmaza girmişti. Fenerbahçe ile Eskişehirspor kulüpleri görüşse de anlaşma sağlayamadı. Trabzonspor ise çok istediği Erkan için gözünü kararttı.

YANAL DA PRES YAPTI

FIRTINA 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeliyle Erkan’ın bonservisi için anlaşmaya vardı. Oyuncunun ikna edilmesi için de İsveç’e adam gönderildi. Bir yandan da Erkan Zengin’in eski hocası Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal pres yapıyor. Fenerbahçe’nin bu transferi askıya almasının ardından operasyon mutlu sonla bitiyor. Erkan Zengin, 48 saat içinde kendisini bordo-mavili renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

AYTAÇ KARA DA GELİYOR

Eskişehir’de yıllık 1.4 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcunun Trabzon’da senelik 1.8 milyen Euro alacağı öğrenildi. Sadece Erkan değil, Aytaç Kara konusunda da sıcak gelişmeler var. 21 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için iki kulüp tekrar transfer masasına oturdu. Çıtayı yüksekte tutan Eskişehirspor ile Trabzon’un anlaşma ihtimali yine çok yüksek. 1 hafta için de Aytaç’ın Trabzon’un yolunu tutması bekleniyor.

amkspor

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:02

İLGİLİ HABERLER