Spor
  • 4.1.2015 21:25

Erkan Zengin transferi arap saçına döndü

Erkan Zengin'in hesabına son anda 640 bin Euro yatırıp serbest kalmasını önleyen Eskişehirspor'un, bu parayı Trabzonspor'dan aldığı iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe’nin Erkan Zengin transferindeki yılan hikayesi sürüyor... Eskişehirspor yönetiminin bir anda gerekli parayı bulup yatırmasıyla transferin çıkmaza girmesi, herkesi şaşkına çevirdi.

Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, bu konuda her türlü detayı araştırıyor. Sadece onlar da değil; Erkan Zengin ve menajeri de bu durumu açıklığa kavuşturmak için çaba sarf ediyor.

4 aydır Erkan Zengin’e para ödemeyen Eskişehirspor kulübünün, yıldız oyuncunun Fenerbahçe’ye transferini duyduğu anda 800 bin Euro’luk paranın 640 bin Euro’sunu hemen yatırması akıllarda, “Bu para nasıl geldi?” sorusunu uyandırdı.

İHTARNAME SÜRESİ YARIN BİTİYOR

Araştırmalarda ilk belirlenen hedef ise Trabzonspor... Karadeniz ekibi de Erkan’ı transfer etmek istiyor.

İddiaya göre; bundan dolayı 640 bin Euro Trabzonspor tarafından Eskişehirspor’a verildi ve Fenerbahçe’ye transferine engel olundu.

Ayrıca Erkan Zengin’in durumunda yarın da büyük bir önem taşıyor. Çünkü yıldız futbolcunun daha önceden çektiği ihtarnamenin süresi yarın bitiyor.

.210 BİN EURO DAHA YATIRILMASI GEREKİYOR
Ve Erkan’ın hesabına 210 bin Euro daha yatırılması gerekiyor. Bu paranın yatırılıp yatırılmayacağı şu an için belli değil. Ancak belli olan bir şey varsa o da transferin iyice arapsaçına döndüğü!

ERKAN, AİLESİNİ İSTANBUL'A GETİRDİ
Erkan Zengin cephesinde ise şaşkınlık hala sürüyor. Yıldız futbolcu dün karısını ve çocuğunu da İstanbul’a getirdi ve Suadiye Oteli’ne yerleşip gelişmeleri izlemeye başladı.

Erkan Zengin, “Eskişehir’den ayrılacağımı söylemiştim. Hatta evimi bile avukatıma satmıştım. Eskişehirspor yönetiminin tüm bunlardan haberi vardı. Onun için izin verdiler bana. Fenerbahçe’de oynamak istiyorum, başka bir yerde oynamam. Gerekirse İsveç’e dönerim” ifadelerini kullandı.

Erkan Zengin ayrıca, "Ben Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Üstelik kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum ama şimdi yaşadıklarıma anlam veremiyorum" diye konuştu

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:08

İLGİLİ HABERLER