Ekonomi
  • 25.6.2020 10:28

ERKEK GİYİM ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba,

Bir süredir sizlere online alışveriş deneyimlerim hakkında yazılar yazıyorum biliyorsunuz. Geçen hafta eşime aldığım bir yüzüğün hikayesini anlatmıştım.

Hikaye derken tabi ki alışveriş yaptığım siteyi ve tecrübelerimi aktarmıştım yani size. Bu yazımda da kendime aldığım bir deniz şortu ve bu markayı anlatmak istiyorum.

Öncelikle markamızı beraber tanıyalım " Modayı Tıkla ". Belki aranızda bilenler vardır ama ben bilmiyordum açıkcası sadece araştırmalar neticesinde keşfettiğim bir marka oldu.

Ben yine de bilmeyenler için kısa bir bilgi vereyim modayitikla hakkında. Modayıtıkla www.modayitikla.com web adresinde erkek giyim üzerine ürün satışları gerçekleştiren bir erkek giyim sitesi. Tarz olarak sokak stilini benimsemişler yani ürünleri ve modeller günlük kullanıma çok daha uygun. Klasik modelleri de var fakat ağırlıklı olarak erkek sokak giyimi üzerine modeller sunuyorlar. Öğrendiğim kadarıyla modellerini kendileri tasarlıyor üretiyorlar. Bunu netleştirmek için farklı sitelerle de karşılaştırdım modayitikla.com ürünleri diğer sitelerden çok daha farklı. Özetle neredeyse kendi tarzlarını yaratmışlar diyebilirim.

İzmir'de kurulu olan firma kargo aracılığı ile Türkiye'nin heryerine teslimat yapmakta. Sosyal medyayı çok aktif kullanıyorlar bunu belirtmek isterim. Ürünleri gayet şık ve fiyatları uygun olan modayitikla'dan alışveriş yapmaya karar verdiğim zaman bu yazımı da bunun üzerine kuracağımı planlamıştım. Şimdi gelelim alışveriş aşamalarımda neler yaşadığıma. Tabi ki sizi çok fazla sıkmadan anlatmaya çalışacağım.

Bu yaz için bir tatil planım olduğundan dolayı şık bir deniz şortu ihtiyacım bulunmaktaydı ; modayitikla'nin deniz şortlarını da beğendiğim için alışverişimi buradan yapmaya karar verdim. Şunu belirtmek isterim resimleri çok etkileyici bundan dolayı içimde de acaba resimdeki gibi şık bir ürün gelir mi gelmez mi diye kuruntular tabi ki oluştu. Alışverişimi kolaylıkla hızlıca gerçekleştirdim. Beden konusunda müşteri hizmetlerinden oldukça iyi destek aldım ve siparişimin elime ulaşmasını bekledim. Kısa sürede teslimat yapıldı. Bu arada kapıda ödeme ile sipariş vermiştim ve siparişim şeffaf kargo kutusunda elime ulaştı. Bakın bu çok önemli bir noktaydı.

Çünkü ürünümü görerek teslim alabildim. Tam olarak satın aldığım ürün aynen fotoğraflarda göründüğü gibi elime ulaştı, hatta çok daha güzelmiş diyebilirim. Kalite olarak muazzam , sanırım üretici oldukları içi ürünlerini çok kaliteli üretebildiklerinden dolayı. Herşey mükemmel satın aldıgım ürün, istediğim bedende ve tam olarak resimlerinde gördüğüm şekliyle kısa sürede elime ulaştı. Benim için gayet güvenilir bir alışveriş oldu ve modayitikla.com'u erkek giyim alışverişlerim için takibime aldım.

Kendin tecrübelerime dayanarak sizlere de modayitikla'yi rahatlıkla önerebilirim. Sizler de çeşitli erkek giyim alışverişlerinizi yapmak için bir arayış içindeyseniz mutlaka atmanız gereken bir site olduğunu düşünüyorum.

 

Güncellenme Tarihi : 25.6.2020 10:35

İLGİLİ HABERLER